Кейт Мидълтън за нещата, които й се е искало да знае при раждането на принц Джордж

Херцогинята на Кеймбридж отново е откровена до болка за всички неща, които останалите майки не смеят да коментират.

По-рано тази година Кейт Мидълтън разказа повече за преживяванията си като майка, а сега е готова да сподели и всички онези уроци, които ѝ се е искало да знае, ставайки майка за първи път.

Херцогинята на Кеймбридж подкрепя инициативата на BBC Tiny Happy People, която подпомага родителите в началото на живота на детето, предоставяйки безплатни онлайн инструменти, които да изградят неговите комуникативни умения.

https://www.instagram.com/p/CCmO-LQFYY4/

Най-усмихнатият член на кралското семейство работи по проекта от няколко месеца и наскоро се срещна с три семейства, за да коментира всичко онова, което има значение.

"В първите месеци след раждането получаваме голяма подкрепа от сестрите и другите медицински лица. Оттам нататък обаче има голям период - между първите им години и началото на училище", споделя Кейт. Съпругата на принц Уилям неведнъж е споделяла колко са важни първите години от развитието на децата, защото именно те формират личността им.

254

Кралската фондация ще продължи да си сътрудничи с BBC за Tiny Happy People, а Кейт със сигурност няма да спира да дава всичко от себе си. "Семейството и грижите, които полагат, са в основата на следващото поколение щастливи, здрави възрастни, но понякога може да е трудно, особено когато не знаеш къде да се обърнеш за съвет", споделя херцогинята на Кеймбридж в официално изявление.

https://www.instagram.com/p/CCnC701lVcB/

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA