Ева Лонгория: "Винаги ще бъда онова момиченце от Тексас"

"Отчаяната съпруга" определено знае, че не е редно да позволяваме на грешките да диктуват посоката ни на движение.

Причини да харесваме Ева Лонгория определено не липсват. Нейната откровеност и непретенциозно отношение са само част от тях. В ново есе за InStyle, актрисата споделя всичко онова, което често остава зад камера и скрито за почитателите, които си мислят, че живота в Холивуд е само блясък и пари.

https://www.instagram.com/p/CAa7RHqJK2H/

"Правенето на предположения може да доведе до грешки, така че аз действам въз основа на факти и истини"

"Преместването ми в Холивуд без контакти, без пари и без работа беше едно от най-смелите неща, които съм правила. Имах смелостта да повярвам в себе си и да знам, че ще успея. Не съм сигурна дали актьорството винаги е било моя страст, филантропията често заема това място. Имам по-голяма сестра със специални нужди и се родих в свят, в който това е важно от детството ми", споделя Ева, която използва известността си след "Отчаяни съпруги", за да създаде платформа, в която да заяви ясно силния си глас по въздействащ начин.

"Не съм експерт по нищо, но що се отнася до активизма, обичам да съм грамотна. Искам да бъда образована по дадена тема. Правенето на предположения може да доведе до грешки, така че аз действам въз основа на факти и истини", казва още Лонгория, която основава фондацията си през 2012 г. като начин да помогне на семейства в латино общността, които се сблъскват с определени предразсъдъци и проблеми в ежедневието си.

https://www.instagram.com/p/B_Na012JY80/

Ева е наясно, че живеем в глобална общност, където всеки е свързан с другите по някакъв начин. Тя знае още, че славата не е константа, затова трябва да работи усилено, ако иска успех. "Няколко години мантрата ми беше такава, че да казвам "да" на всичко. Реших, че това ще е годината на "не". Вместо да ходя на червени килими или благотворителни събития, исках да бъда със семейството си, съпруга ми и сина ми. Тогава, разбира се, пандемията се случи и даде на всички ни причина просто да спрем."

https://www.instagram.com/p/CAdJSZnnwuS/

Лонгория е сред големите звезди не само в латино проектите, но и в най-горещите световни телевизионни хитове. Съвсем скоро тя ще продуцира филм с HBO - A Class Apart, разказващ за първия мексиканско-американски адвокат, който застава пред Върховния съд през 1954 г. Ева е режисьор и на комедията "24-7" с участието на Кери Вашингтон, както и на филм, посветен на успеха на Hot Cheetos. 

https://www.instagram.com/p/B-7qya6pdxr/

"Имало е пречки, но никога не им позволявам да диктуват посоката"

"Няма значение къде съм. Винаги ще бъда онова момиченце от Тексас. Имало е пречки, но никога не им позволявам да диктуват посоката. Не можеш да седиш и да играеш жертвата. Просто трябва да работиш два пъти по-усилено. Успехът заглушава критиците и поражда успех. Когато вършите работата си и сте добри в нея, тя говори сама за себе си", разказва още тя пред американското издание. 

Смятаме, че спокойно може да замените вдъхновяващите Instagram постове с акцент от думите на Ева. Истината в тях е неоспорима!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA