От какво има нужда Софи Търнър, за да се чувства истински щастлива?

Докато очакваме малкия наследник на екранната Санса Старк и Джо Джонас, решихме да надникнем в нейния личен живот.

Някои я познават като изтънчена британка, други като съпругата на Джо Джонас, а трети като Санса Старк – героинята ѝ в Game of Thrones. За нас тя е просто Софи Търнър, която знае, че всеки има нужда от определени неща, за да се чувства щастлив. Това са нейните 10! 

Удобството "Комфортът е ключът към добрия стил. Когато се чувстваш удобно, изглеждаш зашеметяващо. В ежедневието си съм с тениска, спортни панталони и маратонки."

47

Копринени възглавници "Най-доброто изобретение. Правят кожата ти мека, лицето ти се чувства добре и когато спиш върху тях, се събуждаш толкова освежен. Страхотни са!"

Джо "Той е страхотен. Най-забавният мъж. Човек не би могъл да предположи, че ще навърши 30 тази година. Той е най-енергичният, позитивен човек, когото някога съм срещала."

https://www.instagram.com/p/B3cMbgyhKZF/

Приятелите "Винаги съм смятала, че най-добрите ти приятели са тези, с които се караш най-много. Моите не правят изключение, защото винаги ми казват директно в лицето, когато съм постъпила грешно. Затова ги обичам толкова много!"

Изкуството "Нещо, без което не мога. Имам страст към много неща. Един ден седя в къщата ми в Ню Йорк и рисувам, на следващия отново се занимавам с балет."

Скрабъл "Често се е случвало в почивки на снимачната площадка да играем с част от колегите. Също така обожавам философията и трудовете на големите мислители."

8

Игра на тронове "Първата ми роля. Винаги ще пазя специално място в сърцето си за този проект и всички хора, с които той ме срещна."

Бокс "Опитах медитацията, но нямам необходимото търпение. Когато ми се налага да тренирам, обичам да влизам на ринга, по този начин мога да изкарам гнева си навън."

https://www.instagram.com/p/ByIRCKqBUUh/

Junk food "Обожавам бургери и всякакви видове млечни шейкове. Ако мога да ям едно нещо до края на живота си, то със сигурност ще е американски fast food."

Франция "Бях там на ваканция със семейството си, още когато бях на 13. Магическа страна. Там научих, че съм получила ролята на Санса, а Париж ме остави меко казано безмълвна."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA