Изненадващият начин, по който Криси Тейгън разбира, че е бременна

"Шегувахме се за хората, които използваха времето покрай коронавируса, за да си направят бебета. Не можах да повярвам, че и ние сме от тях!!"

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 август 2020

Ако има нещо, което Криси Тейгън със сигурност умее повече от добре, то е да ни изненадва с всяка своя дума. Преди броени дни двамата с Джон Леджънд обявиха, че очакват третото си дете, а шокиращото е не самата новина, а начинът, по който двамата я научават. 

В началото на лятото Криси реши да сподели с всички свои последователи в социалните мрежи, че е направила операция, за да премахне имплантите от гърдите си, което пък провокира любопитен неин фен да попита дали тя е била бременна по време на интервенцията. Напълно откровено и без капка свян, Криси отговаря: "О, само каква история е това. Хаха." И далеч не се е шегувала. 

https://www.instagram.com/p/CD94WXMpuUh/

"Направих рутинния тест за бременност преди операцията. Докторът каза, че е отрицателен", споделя тя в Twitter. "Няколко седмици след операцията си взех тест. От много години насам си правя тестове за бременност почти всеки месец, молейки се да видя положителен такъв някой ден. Просто позитивно мислене. В сутринта на издаването на албума на Джон, той се събужда в 3 ч. сутринта, за да участва в Good Morning America. Станах с него и казах, че трябва да си взема месечния тест, за да бъда разочарована... Този път не бях."

Криси и Джон вече имат две деца - Луна и Майлс, които зачеват чрез ин витро, което прави тази бременност голяма изненада за цялото семейство. "Отивах на всяка среща за операцията ужасена. Дори и без нея, не мислех, че така или иначе бих могла да забременея. Просто се чувствах зле", разказва още Тейгън.

За щастие, в момента всички са повече от добре и с нетърпение очакват новото попълнение към семейството си. "Шегувахме се за хората, които използваха времето покрай коронавируса, за да си направят бебета. Не можах да повярвам, че и ние сме от тях!!" 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA