Топ съвети за "перфектен" Instagram акаунт от Жизел Бюндхен

Бразилският супермодел знае, че вече никой не иска съвършенството, затова ни съветва да спрем да го търсим.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 август 2020

Възможно е да не сте от най-активните потребители на социалните мрежи, но поне веднъж сте се сблъсквали с дилемата дали да качите дадена снимка в интернет пространството или не. Напоследък забелязвам както за себе си, така и спрямо останалите, че желанието за съвършен и изпипан до последния детайл профил в Instagram постепенно започва да изчезва. 

Точно това ни съветва и Жизел Бюндхен, която е просто себе си пред своите над 16 милиона последователи.

https://www.instagram.com/p/B3pN7lEAnbV/

https://www.instagram.com/p/B5slBSDgLxl/

Участвайте в трендовете, но не го правете банално. Разбираме, ако и вие сте уморени от непрекъснатите постове с #TBT или #TGIF. Колкото и клиширано да изглеждат обаче, те генерират немалък трафик към профила ви и съответния пост в него. Ако решите да се включите към дадена тенденция (уточняваме, че под тенденция далеч нямаме предвид TikTok танц!), покажете значим момент от живота си или бъдете непринудени.

https://www.instagram.com/p/CByNNbWgUeH/

Никой не иска да сте перфектни. Ясно е, че зад снимките, в които виждаме супермоделите с грим, прическа и впечатляващи визии, стои огромен екип от професионалисти, а не гаджето ви. Има и нещо важно - вече никой не очаква да вижда перфектни и изпипани докрай кадри. Без грим? Размазани снимки в опит за постигане на нещо друго? Да, моля.

https://www.instagram.com/p/CC6XdBaAZpH/

https://www.instagram.com/p/B9MX5lfgJIq/

Не бъдете еднакви. Има неща, които обичате да качвате, както и такива, които избягвате на всяка цена. Ще излъжем, ако кажем, че го правим редовно, но е добре да публикуваме разнообразни неща. Жизел прави точно това - тя поства кадри от котешките пътеки и всички свои рекламни кампании или модни корици, но ги комбинира умело със семейни кадри, социално ангажирани послания и любовни мигове. Така винаги ще изненадвате аудиторията си и няма да изглеждате и звучите еднакво. 

https://www.instagram.com/p/B6LYNafgnSt/

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA