Ирина Шейк има доста различно разбиране за красотата

... от общоприетото такова, в което често попада и самата тя.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 септември 2020

Ирина Шейк е супермодел, майка, жена, по която въздишат и мъже, и жени и още куп други неща. Кариерата на рускинята е в своята върхова форма - факт, който предизвиква самата нея да остане здраво стъпила на земята, тъй като славата и хилядите обективи, насочени към теб, определено може да променят перспективата ти за света.

https://www.instagram.com/p/CBakBIbHCRa/

"Както всички останали, и аз в началото се чувствах несигурна в тялото си, но с възрастта и опита се научих как да бъда уверена, силна и мощна в собствената си кожа. Най-важното, което научих в живота, е, че истинската красота винаги идва отвътре", споделя Шейк, която неотдавна бе забелязана с нов мъж до себе си. Казваме го, защото тя иска да спре да бъде "бившата жена на Брадли Купър".

04

"Открих вътрешен мир и баланс, това ме накара да се почувствам по-уверена. Майчинството промени много неща в живота ми и сега откривам ново измерение на женската красота", разкрива Ирина. "Разбрах, че бременността ми даде силна емоция, изпълвайки ме с щастие и любов."

https://www.instagram.com/p/CDeAWHdnwZS/

"За мен вътрешната красота е единствената истинска красота, която човек може да има. Модата се променя толкова бързо, някои стилни попадения от миналото изглеждат странни за следващите поколения, но вътрешната красота винаги е налице. Убедена съм, че всяка жена е красива по свой уникален начин." Ние пък сме убедени, че си заслужава да послушате Ирина.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA