Обичате Шей Мичъл, но какво (не) знаете за нея?

Малката сладка лъжкиня порасна, но продължава да бъде себе си. Точно затова я обожаваме!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 септември 2020

Когато е едва на 10, през 1997 г., Шей Мичъл се премества заедно със семейството си във Ванкувър, където завършва гимназия и малко по малко започва да навлиза в бляскавия свят на шоубизнеса. Красавицата бързо получава възможността да се изявява като модел и приема предложения за работа по целия свят, но не след дълго открива „другата страна" на професията и се завръща в Торонто, където учи актьорско майсторство и откъдето тръгва нейният път към Холивуд.

Първата голяма телевизионна роля, която получава, е в сериала „Деграси: Следващо поколение", благодарение на който изгрява звездата и на друго наше любимо момиче - Нина Добрев. През 2010 г. идва моментът, в който Шей прави своя голям пробив с премиерата на „Малки сладки лъжкини". Сериалът е една от най-хитовите продукции на последното десетилетие, с милиони редовни зрители пред екраните в продължение на цели седем години. Именно ролята на Емили Фийлдс в него успява да донесе на Мичъл много позитивни отзиви от страна на фенове и критици.

https://www.instagram.com/p/B0UJQLBlN0D/

"Чувстваме се толкова удобно на дивана в хола, но ми се иска един ден да мога да кажа, че съм видяла света"

Актьорската сцена обаче далеч не е единственото място, където тя се изявява. В съавторство с една от своите най-добри приятелки, през 2015 г. тя пуска на пазара дебютния си роман „Bliss", в който разказва много лични истории от нейния път към успеха. Следват множество рекламни кампании и колаборации с Bioré, Adidas, Kohl’s, Smashbox Cosmetics, както и корици за редица световни издания. Филмографията ѝ бива допълнена от роля в лентата на Гари Маршал – „Денят на майката", където си партнира с Дженифър Анистън.

https://www.instagram.com/p/B7Hg7mclIYZ/

В края на 2018-а на големия екран и у нас се появява хорър филма „Дяволът в теб", където Шей изигра главната роля, а няколко месеца по-късно тя става и Netflix любимка с участието си в You. Може да се каже, че  последното ѝ по-голямо професионално начинание е нейният собствен бранд „Beis" – колекция от специално изработени чанти, куфари и всякакви принадлежности, които имат за цел да направят живота на потребителите по-стилен и удобен по време на път.

https://www.instagram.com/p/CCeInCEFEyi/

Животът на известните личности винаги се смята за сладък, особено когато е пълен с безброй пътешествия, мода и любов. Където и да отиде Шей, тя носи със себе си усещането за лекота и с доза непретенциозна елегантност успява да спечели и най-верните модни последователи. Без значение дали става дума за рокли, гащеризони или съвсем обикновена комбинация от кожено яке, дънки и тениска – абсолютно всеки един неин тоалет се превръща в модно вдъхновение за широката аудитория. Присъствието ѝ на червения килим винаги е силно, ясно изразено и в никакъв случай не остава скрито за медиите.

https://www.instagram.com/p/CCrXXIPlpKW/

В свое скорошно интервю, самата тя споделя: „Винаги съм била обсебена от модата. Не приемам нещата толкова сериозно, защото трябва да се забавляваме. Чрез стила изразяваш себе си и показваш на света онази част от теб, която искаш всички да видят. Тя е огледало на твоята действителност." Но това далеч не означава, че е необходимо да похарчиш хиляди долари, за да изглеждаш добре.

„Не мисля, че е нужно да се обличаш в скъпи дрехи от глава до пети. Просто комбинирай различни детайли. Аз обичам да инвестирам в аксесоари. Харесвам чанти. Може да носиш винтидж тениска и евтини дънки, но с една хубава чанта и готини обувки на висок ток, визията ти става такава за милион долара."

https://www.instagram.com/p/B3DRWlJl6LU/

А какво правиш, когато имаш милиони долари в сметката си? Пътуваш! Ваканциите в различните краища на света са онова, което дава на човек нужната доза свеж въздух, вдъхновение и културно обогатяване. Сред любимите дестинации на Шей са Барселона, Таити, Ирландия, Мароко, Камбоджа, Руанда, Филипините (от където е и майка ѝ, причината за нейните екзотични корени – бел.ред.). „Винаги съм предпочитала да спестявам пари за пътувания, отколкото за материални вещи. Пътуването променя перспективата ти – напомня ти да бъдеш благодарен за нещата, които приемаш за даденост. Чувстваме се толкова удобно на дивана в хола или в задния ни двор, но ми се иска един ден да мога да кажа, че съм видяла света. Или поне по-голямата част от него. Обичам различните цветове, храната, енергията на хората, красотата на природата…", допълва Шей.

https://www.instagram.com/p/B6w0IvBFaTR/

Героинята на Мичъл в "Малки сладки лъжкини" става повод в таблоидите да изплуват множество спекулации относно сексуалната ѝ ориентация в истинския живот. В подкрепа на всички онези с различна такава, преди години Шей заявява, че не обича „поставянето на етикети" и винаги ще се разграничава от това. Към момента, тя е във връзка с телевизионния водещ Мат Бейбъл, но въпреки това далеч не е от хората, които обичат да парадират с връзките си в публичното пространство и предпочита да пази личния си живот наистина такъв.

След като преживява една неуспешна бременност, през есента на миналата година Шей и Мат  посрещат на бял свят малката Атлас. Актрисата обявява голямата новина с трогателен Instagram пост, в който изразява любовта си към своята малка сладка наследница. „В моя 32-годишен живот мислех, че съм видяла много места, преживяла много неща и срещнала много хора, но тогава дойде ти. Истината е, че нямах представа, че съм способна да обичам толкова много. Събуждам се всеки ден с удивление, че ти си моя, а аз съм твоя."

https://www.instagram.com/p/CEP94tolm79/

"Истината е, че нямах представа, че съм способна да обичам толкова много"

Звездата е откровена до болка със своите почитатели и признава, че именно тяхната подкрепа е успяла да я запази с високо вдигната глава през иначе трудния период. В момента акаунтите на Шей в социалните мрежи продължават да бъдат една от най-горещите и стилни спирки в интернет пространството, но в тях е и майчинският аспект от живота ѝ, на който тя истински се наслаждава, при това без да променя голяма част от традиционното си ежедневие.

https://www.instagram.com/p/B_0UTIll_MG/

Още в първия си месец Атлас пътува през Океана, а само няколко дни след раждането си влиза в рекламна кампания на Beis. Определено може да кажем, че г-ца Мичъл е една наистина готина майка (готова и за второ дете!), която със сигурност обожаваме и ще продължаваме да следим!

В социалните мрежи, освен снимки от Италия, Ню Йорк, Маракеш , вдъхновяващи мисли и #OOTD, Шей представя и страната на известността, която остава скрита за повечето от нас. Измежду всички обработени и предварително планирани кадри – там Шей е просто Шей. И ние я обожаваме!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA