Лудостите на звездите: Кеша е спала с призрак, а Ребъл Уилсън е станала актриса заради халюцинация?

Звездите понякога ни изненадват с нови и вълнуващи проекти, а понякога с доста странни признания.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 септември 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Често се случва холивудските ни любимци да ни уверяват, че животът им не е много по-различен от нашия. Това със сигурност е така, особено щом се отнася до странностите, които всеки носи със себе си. За да направим неделния ден една идея по-забавен, решихме да потърсим малко луди звездни истории. Тези, които открихме, сериозно ни карат да се замисим дали изобщо е възможно да са истина. Оказва се, че да. Ами...

https://www.instagram.com/p/B-Pd9RClLfP/

КЕША Е СПАЛА... С ПРИЗРАК? В свое телевизионно интервю талантливата певица споделя, че веднъж се е сближила с призрак. Непознатият за нея дух започнал да я гали, а впоследствие двамата са се забавлявали заедно. Ъмм, добре, щом казва.

https://www.instagram.com/p/CDjdTOVD-29/

КЕЙТИ ПЕРИ... КОЛЕКЦИОНИРА КОСА НА ЗНАМЕНИТОСТИ. В даден момент от житейския си път всеки човек има странни хобита или влечения. Кейти Пери разкрива, че е имало период, в който е събирала коса на свои известни колежки. Малка част от колекцията са кичури на Майли Сайръс и Тейлър Суифт.

https://www.instagram.com/p/CC6ZFfYJz8W/

ПАРИС ХИЛТЪН ИМА... ИМЕНИЕ ЗА КУЧЕТА В ЗАДНИЯ СИ ДВОР. Известната блондинка има имение за малки кучета в задния си двор. То разполага с климатик и куп дизайнерски мебели, сред които и кристален полилей. Двуетажният дом разполага с балкон, а домашните любимци на Парис прекарват там по-голямата част от деня.

https://www.instagram.com/p/CEwg1kGMEfA/

РЕБЪЛ УИЛСЪН Е СТАНАЛА АКТРИСА... ЗАРАДИ ХАЛЮЦИНАЦИЯ. Докато някои знаменитости се раждат, мечтаейки да бъдат на голямата сцена, на Ребъл Уилсън ѝ е било необходимо да хване малария по време на екскурзия до Южна Африка, за да разбере, че е искала да стане актриса. Халюцинация, че печели "Оскар", е подтикнала забавната австралийка да преследва успеха в Холивуд.

https://www.instagram.com/p/CE7yN52hmyj/

ОПРА ИМА ВАНА... ВЪВ ФОРМАТА НА ТЯЛОТО СИ. Предполагаме, че когато сте Опра, няма друг вариант. Телевизионната водеща неведнъж е признавала, че има вана от мрамор и оникс, оформена според извивките на тялото ѝ. Да, има достатъчно място за още един човек.

https://www.instagram.com/p/CDy6AbSADPw/

КИМ И КАНИЕ ИЗБИРАТ ИМЕТО НА НОРТ УЕСТ... СЛЕД СЛУХОВЕ В ПРЕСАТА. Средната сестра от клана Кардашиян-Дженър разкрива, че след дълготрайни спекулации в публичното пространство, че двамата с Кание ще кръстят първото си дете Норт Уест, те в крайна сметка се спират на него, защото не са измислили друго, а техни близки приятели в лицето на Фарел Уилямс и Анна Уинтур са им споменали, че го харесват.

https://www.instagram.com/p/CEvdgU9pLpQ/

НИКОЛ КИДМАН СЕ СТРАХУВА... ОТ ПЕПЕРУДИ. Много хора смятат, че пеперудите са красиви и изящни животни, но Никол Кидман не може да се отърси от фобия, която има още от детството си в Австралия. Предполагаме, че има логична причина.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA