Терапия за двойки е успяла да спаси брака на Пинк

Изпълнителката на Just Like Fire споделя, че "безмилостно упоритият идеализъм" на нея и съпругът ѝ ги е запазил заедно толкова дълго време.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 септември 2020

Харесваме Пинк не само защото е невероятна певица, а и защото винаги е себе си. Сега 41-годишната изпълнителка откровено коментира брака си с бившия състезател по мотокрос Кари Харт, с когото си казват заветното "да" още през 2006 г.

Споделяйки нова обща снимка в социалните мрежи, Пинк разкрива: "Заедно сме отдавна, нашият безмилостно упорит идеализъм е това, което ни държи. Бракът е ужасен, прекрасен, утешаващ и яростен. Ситуация, в която трябва да обичаш друго човешко същество, докато се опитваш да обичаш себе си".

https://www.instagram.com/p/CFI0QbRpNE6/

Поп звездата не крие, че тя и Харт са прибегнали до терапия за двойки, която обаче наистина е успяла да им помогне. "Хората ни се подиграват, защото или се караме, или се смеем. Те обръщат очи, когато говорим за терапия, но ще ви кажа какво. Заслужава си. Всичко това. Дори когато не е така."

"Терапията не е за слаби хора, хипита или либерали", казва още Пинк. "Тя е за разбити хора, които искат да бъдат цели. Урок как да седнете и да слушате. Как да обичате себе си, така че и другият човек да може."

https://www.instagram.com/p/B6bdtyrp-TP/

Певицата завършва романтичната публикация със сладко послание, насочено към съпруга си, с когото споделят 9-годишната си дъщеря Уилоу Сейдж и почти 4-годишният им син Джеймсън Мун. Миналата година двойката разкри, че именно терапията е успяла да запази връзката им невъобразимо дълго време спрямо холивудските стандарти за продължителност.

"Това е единствената причина да сме все още заедно. Произхождаме от разбити семейства и не сме имали модел за това как трябва да поддържаме семейството заедно и да живеем този луд живот. Няма книга, която да ви казва как точно да го направите", споделя още двойката, която отпразнува 14-атата годишнина от сватбата си през януари.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA