Хейли Бийбър и всичко, което не знаете за нея

Обожавате и следите супермодела постоянно, в това сме сигурни. Убедени сме обаче, че не сте наясно с тези факти за г-жа Бийбър!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 септември 2020

"Трябва да направим стъпка назад и да осъзнаем, че е по-добре да излъчваме повече любов, вместо непрекъснато да разваляме живота си взаимно."

Всеки има поне по един познат, роден между два зодиакални знака и въпросът за това коя зодия е всъщност, често остава неотговорен. Родените на 22 ноември, сред които е и Хейли Болдуин (вече г-жа Бийбър), принадлежат към зодия Стрелец, но се смята, че интуитивната им натура се съчетава със здраво стъпилите на земята, понякога доста упорити, представители на Скорпион. Това са хора, които правят всичко възможно по силите си да осъществят планираните от тях проекти. Хейли се заема с това още от малка!

Баща ѝ е актьорът Стивън Болдуин, брат на световноизвестния Алек Болдуин, майка ѝ Кения е графичен дизайнер, а самата Хейли има по-малка сестра. Когато е едва на 9, бъдещата фаворитка на модните подиуми участва в телевизионна документална поредица, заедно с баща си, следват появи в Saturday Night Live и няколко музикални видеоклипа. Бързо обаче осъзнава, че най-голямата ѝ страст, която кара и светът да опознае Хейли, е моделството.

https://www.instagram.com/p/B8Mdk2XF_rV/

ПОДИУМЪТ ВИКА ХЕЙЛИ

Когато е на 17, Хейли подписва договор с нюйоркска модна агенция и се появява в няколко рекламни кампании и прави фотосесии за престижни модни издания. На следващата година младата Болдуин прави своя дебют на модния подиум като част от ревюто на Topshop и дизайнерката Соня Ракел. В началото на 2015 г. се появява на страниците на модната библия Vogue и съпътстващото я тийнейджърско издание – Teen Vogue.

468

2016-а се оказва ключова година за модната кариера на Хейли. Тя започва с рекламна кампания за Ralph Lauren и фотосесия за корейското издание на Vogue. През февруари излиза на подиума с Tommy Hilfiger, става главно лице на кампаниите за сезона пролет-лято на Philipp Plein, а H&M я канят за главно лице на техния бранд по време на музикалния фестивал Coachella, докато лицето ѝ грее от кориците на Self, Elle и Marie Claire. През юни Болдуин дефилира на ревю на Moschino заедно с други големи имена в индустрията – Миранда Кер, Алесандра Амброзио и Джордан Дън. Следват още корици за модни издания, проекти с Карл Лагерфелд, дефилета в Ню Йорк, Париж, Милано, както и колаборации с Dolce & Gabbana, Ellie Saab и Guess.

https://www.instagram.com/p/B5S8m7OFz6H/

КОГАТО ХЕЙЛИ СРЕЩНА ДЖЪСТИН

"Ще се променяме много, но в крайна сметка Джъстин е най-добрият ми приятел, моят мъж."

Джъстин и Хейли със сигурност имат място сред най-обсъжданите холивудски двойки в публичното пространство. Двамата се срещат за първи път през далечната 2009-а, когато се запознават зад кулисите на The Today Show. Засичат се отново след две години, но по онова време Джъстин е във връзка със Селена Гомес. В приятелска компания Джъстин и бъдещата г-жа Бийбър посрещат 2015-а и много скоро певецът споделя в Instagram снимка, на която двамата с Хейли се целуват. Той разкрива, че държи на нея, но не знае дали има нужното време и качества да влезе във връзка.

https://www.instagram.com/p/BtlmrFuFTVH/

Шест месеца след появата на този кадър, става ясно, че двамата са били заедно, но са се разделили. Болдуин и Бийбър спират да се следват в социалните мрежи и за доста дълъг период от време, дори в обща приятелска компания, не са засичани заедно. "Минахме през дълъг период от време, в което не бяхме приятели. Не си говорихме, имаше доста странни вибрации около нас. Но това е минало", споделя Хейли в интервю за The Times.

https://www.instagram.com/p/BtlmR7OFwve/

В началото на миналата година Хейли и Джъстин се появиха на корицата на американския Vogue и в откровено интервю, споделиха много за живота си заедно – от това какво мислят един за друг до това кога са правили секс за първи път. В интервюто, госпожа Бийбър споделя: „Не се събуждаш всяка сутрин с чувството, че сте адски влюбени и човекът срещу теб е перфектен. Това не е бракът. Но има нещо красиво във всичко това – да искаш да се бориш за вашето щастие заедно и да изградите нещо ЗАЕДНО. Ще се променяме много, но в крайна сметка той е най-добрият ми приятел, моят мъж."

https://www.instagram.com/p/B1-WX3PFLkL/

ПОСЛЕДВАЙ МЕ, ЗА ДА ТИ КАЖА

За един милениал е повече от нормално да прекарва голяма част от ежедневието си в социалните мрежи. Хейли не е изключение. Дългокраката блондинка има над 29 милиона последователи в Instagram и около милион и половина верни фенове в Twitter и Facebook.

57

"Трудно е да се фокусираш върху себе си, когато всеки път, отваряйки Instagram, виждаш как някой критикува всичко позитивно в живота ти."

Въпреки взаимодействието си с огромната аудитория, Бийбър споделя, че едно от най-готините неща в живота ѝ до този момент е било дългото изчезване от Instagram. "Когато и да си взема почивка, след това винаги се чувствам толкова по-добре и щастлива като човек… секундата, в която си пуснах профила отново, усетих някакво чувство на раздразнителност и притеснение. Моля, не ме разбирайте погрешно. Социалните мрежи са невероятно изобретение и страхотен начин да си в контакт с останалите. Но негативността и хейтърите крещят твърде силно." Неоспорим факт.

https://www.instagram.com/p/B0T5ZBJlZAK/

„Трудно е да се фокусираш върху себе си и психическото си здраве, когато всеки път като отвориш Instagram виждаш как някой критикува работата ти, връзката ти и всичко позитивно в твоя живот. Свикнали сме да четем мненията на хора, които нямат НИЩО ОБЩО с живота ни. Трябва да направим стъпка назад и да осъзнаем, че трябва да излъчваме повече любов и подкрепа, вместо непрекъснато да разваляме живота си взаимно." Послание, което бързо достига до нейните последователи и с което няма как да не бъдем съгласни, особено във време, когато почти всичко се случва онлайн.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA