Карди Би за секса, живота и славата

Изпълнителката на Bodak Yellow знае, че щом един човек прави секс с нас повече от пет пъти, той вече ни обича. Знае и още много неща!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 октомври 2020

Каквото и да е мнението ви за Карди Би, трябва да имате нещо предвид. На нея наистина не ѝ пука за останалите. Или поне така казва през повечето време. Изпълнителката на Bodak Yellow признава, че сърцето ѝ е разбивано доста пъти, но ако тръгне да разказва емоционалните си болки в песни, съвсем ще промени посоката, която е избрала - сещате се, онази, в която я виждаме като безпощадно успешна и страшно секси.

Без значение дали нейното "coronavirus" е в главата ви или пък сред верните ѝ фенове, със сигурност може да научите нещо от талантливата рапърка, която днес става на 28. Събрахме част от най-мъдрите ѝ мисли за вас!

https://www.instagram.com/p/CEAsTSBgt_H/

"Просто ще се съсредоточа върху печеленето на пари. Защото няма връщане назад. Ще бъда известна завинаги."

"Наистина бих могла да направя песен за болка, защото съм бил наранена от много мъже. Никога не говоря за това, защото отказвам да кажа на хората, че се натъжавам, когато мъж не ми отговори на обажданията."

"Ако го искате и не можете да го получите, просто отидете и го вземете."

"Не е нужно да сте жена като мен, за да ви насърчавам и подкрепям. Да, кучко, продължавай напред!"

"Колкото и пари да имате, колкото и големи и известни да сте, все пак ще има хора, които да ви мразят."

"Не ме интересува дали някой не ме харесва. Та вие почти не харесвате себе си."

"Аз съм емоционален гангстер. Плача веднъж месечно."

https://www.instagram.com/p/B-8Mck7gW_G/

"Винаги ще говоря за това как се чувствам. Ще бъда проклета, дори славата и другите хора да ме накарат да стана роб на собствените си мисли."

"Не бързайте, защото ви е студено. Вземете палто. Не искате да вземете някой, когото просто не харесвате... нямате нужда от мъж."

"Щом един човек прави секс с теб повече от пет пъти, той вече те обича."

Както казахме и по-горе, трудно е да не се съгласим с повечето от тези твърдения. Особено за славата и секса, които тя е овладяла до съвършенство!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA