Джесика Алба има нужда от почивка, но не защото критиците не я харесват

Звездата от "Син Сити" не се интересува от мнението на критиците, за нея е важно семейството. Дори в моментите, когато ѝ идва в повече.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 октомври 2020

Джесика Алба със сигурност може да разбере всички родители, които продължават да търсят баланса между професионалния и личния живот след края на социалната изолация и продължаващото онлайн обучение.

По време на свое ново гостуване в шоуто на Дрю Баримор, 39-годишната актриса и бизнес дама сподели своите страхове и открито коментира трудната за всички ситуация. "Казах на всички в семейството, че имам нужда от почивка", разкрива Алба, която е майка на три деца. 

За да избяга от ежедневните си задължения, актрисата и нейната близка приятелка Кели Сойер планират ваканция за майки. "Ще отидем някъде за седмица. Всъщност не знам в какво се забъркваме, просто знам, че вече не мога да съм около семейството си, защото буквално ми беше достатъчно."

Заедно с това, че е затрупана с въпроси от децата си и им прави различна вечеря всеки ден, звездата от "Син Сити" казва, че е станала малко по-заядлива по време на карантината. "Децата ми казаха, че имам зъл тон, а Кеш (съпругът на Алба - бел.ред.) просто бягаше от стаята."

https://www.instagram.com/p/CEF7YXkF_Fd/

Говорейки за нарушаване на рутината, Джесика споделя, че скоро двамата са направили няколко кратки пътувания като семейство, само и единствено, за да изведат децата от къщата. Въпреки че признава, че периодът не е бил никак лесен, тя признава, че е благодарна да вижда "как децата се справят със света и приемат тези нови преживявания безпроблемно." 

Междувременно, 39-годишната актриса и основател на Honest беше гост и в YouTube поредицата Hot Ones, където коментира всички безпощадни критики по отношение на сравнително успешната си филмова кариера.

"Мисля, че доста филмови критици обичат хубавото и скандално заглавие. По някаква причина винаги скандалът е водещ, а не това да направиш комплимент на някого. Аз, по някаква причина, винаги съм била от другата страна. Не мисля, че за цялата ми кариера съм получавала хубаво ревю, но съм окей с това."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA