40 звездни момента за 40-ия рожден ден на Райън Гослинг

Пожелаваме честит рожден ден на актьора, който винаги показва, че може да си здраво стъпил на земята, дори да си на холивудския небосклон.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 ноември 2020

Навръх 40-ия си рожден ден Райън Гослинг може да се похвали с много неща. Номинации за "Оскар", награди "Златен глобус", главни роли в едни от най-големите блокбъстъри, вниманието на милиони жени и присъствието на единствената такава в неговия живот - Ева Мендес, както и на двете им деца.

В детските си години обаче той дори не е помислял за кариера в шоубизнеса. Роденият на 12 ноември 1980 г. в Канада Гослинг страда от дефицит на вниманието, което често води до появата на проблеми при представянето му в училище. На 13 години започва с първите си телевизионни появи, част от които прави в клуб "Мики Маус", където си партнира с Бритни Спиърс, Джъстин Тимбърлейк и Кристина Агилера. Четири години по-късно той напуска гимназия заради чести сбивания.

Дебютът му в киното е през 1996 г. в лентата Frankenstein and Me, големият пробив е четири години по-късно, а 2004-а се оказва заветният момент за филмовата му кариера. Точно тогава двамата с Рейчъл Макадамс успяват да разплачат дори най-коравосърдечните зрители с представянето си в "Тетрадката".

Продукциите, оставили най-силно впечатлени в актьорската биография на Райън след това със сигурност са "Големият залог", "Блейд Рънър 2049" и "Ла Ла Ленд", за който печели гореспоменатия "Златен глобус".

И макар да танцува на екран с Ема Стоун, в реалния живот той свири на китара, отдава част от времето и средствата си за благотворителност и обича да измайсторява разни неща с ръцете си. С риск да останете изненадани, в това число влизат плетенето и дървообработката - той сам е направил масата, чиято издръжливост тестват с Рейчъл в "Тетрадката". Сещате се коя сцена имаме предвид. 

Оставяйки настрана всички звездни моменти, той е и страхотен баща - в това ни уверява Ева Мендес. "Предпочитам да съм вкъщи с мъжа ми, отколкото където и да е другаде по света", споделя тя в едно от редките си интервюта, тъй като и двамата предпочитат да пазят подробностите от личния си живот в тайна.

Най-горещите и вълнуващи моменти от живота на Райън сме събрали в галерията по-горе. Честит рожден ден!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA