Мъжът с много роли: Орландо Блум на 44

Пожелаваме честит рожден ден на актьора, който успя да завладее сърцата на киноманите... и тези на жените по света.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 януари 2021

"Предизвикателствата те карат да се учиш, да порастваш и да бъдеш по-добър" 

Орландо Блум вероятно има повече различни роли, от когото и да било друг негов съперник в холивудския филмов опит. Животът му в началото не е лесен, след немалко семейни драми, които може би не е нужно да споменаваме, Блум решава да стане актьор. Осъзнава желанието си след като разбира, че хората, които вижда на малкия и големия екран всъщност не са реални персонажи.

В началото на 90-те се мести в Лондон и бързо получава стипендия за British American Drama Academy. Носител е на много награди, а ролите му в "Троя" и "Карибски пирати" го превърнаха в истинска кино икона и блян за жените. След Миранда Кер, тази в сърцето му е Кейти Пери. Двамата станаха родители в края на лятото, а днес изпълнителката на Daisies не пропусна да сподели поредица от непоказвани до този момент лични кадри.

"Честит 44-ти рожден ден на моята любов, брилятния баща на Дав и огледалото, което отразява най-добре онова, което не мога да видя", споделя тя в Instagram. "Благодаря ти, че винаги си до мен. Радвам се, че Луната ми откри своето Слънце, обичам те повече от света."

За да отбележим рождения ден на Блум, ние събрахме няколко от неговите най-впечатляващи моменти през годините. Вижте ги в галерията по-горе!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA