Вярвате или не, Кейт Мос е на 47 (ГАЛЕРИЯ)

Когато си супермодел и икона на няколко поколения, животът ти изглежда така. Честит рожден ден, Кейт Мос!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 януари 2021

"Лесно е да бъдеш сдъвкан и изплют. Тогава просто трябва да продължиш напред в играта."

Да си на 47 и да изглеждаш така е невероятно. Резултат от усилени тренировки и още по-интензивна грижа. Отчасти привилегия. Или просто да бъдеш Кейт Мос. Супермоделът, завладял 90-те, отдавна записва статута на икона в списъка си с лични постижения и категорично е от онези хора, към които се обръщаме с възхищение, защото успяват да ни оставят с широко отворена уста, когато позират оскъдно облечени на плажа или се появят елегантно на котешката пътека.

"Все още се забавлявам и правя това, което искам светът да види от мен. Не съм амбициозна, но винаги давам най-доброто от себе си."

Придържайки се към правилото, че каквото и да кажем за този тип хора, ще бъде абсолютно недостатъчно и дори излишно, смятаме да оставим галерията по-горе да говори. В нея сме събрали няколко от най-бляскавите и горещи моменти на Мос за последните няколко години. Сигурни сме, че искате да им обърнете внимание, защото... ами, просто няма друг вариант.

"Можеш да бъдеш секси, но ако не си добър човек, нещата няма да се получат. Ясно е, че не съм най-голямата красавица, но хората очевидно смятат, че съм готина."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA