Дутцен Крус на 36!

Честит рожден ден на жената, доказала, че супермоделите могат да са здраво стъпили на земята.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 януари 2021

"Като малка казвах на майка ми, че един ден хората ще ме познават. Очевидно винаги съм имала тази идея в себе си"

Много са моделите, мечтаещи за слава и блясък, но малко от тях приличат на Дутцен Крус. Имаме предвид онзи тип момичета, които знаят какво правят, постигат го, завладяват всички с дълбок поглед и умопомрачителен сексапил, но в същото време остават здраво стъпили на земята и изглеждат като готови да бъдат наши приятелки.

Бившият ангел на Victoria's Secret продължава да е сред големите имена в модната индустрия, но пътят ѝ в нея далеч не започва с тази мечта. Преди да попадне в света на корици, ревюта и рекламни кампании, Крус тренира ски бягане и мечтае да стане скиор. След като нещата тръгват в друга посока, тя сама изпраща свои снимки в популярна модна агенция, вдъхновена от красиви фотосесии в няколко издания. Първата ѝ корица е за френския Elle, а няколко месеца по-късно следва и дебютният ангажимент за Victoria's Secret.

"Знам, че е клише, но слънцето ме прави щастлива. Когато усетиш изгрева, веднага се чувстваш по-добър, щастлив и естествен. Имаме нужда от това" - наистина леко клиширана фраза на Дутцен, която обаче показва, че макар да я виждаме като дългокрака секси красавица, на първо място тя е жена, майка, вдъхновение. И човек! Пожелаваме ѝ честит рожден с няколко любими кадъра в галерията по-горе.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA