Лейди Гага, Адам Драйвър и всичко за House of Gucci

Снимките на може би най-чаканата лента тази година продължават в Италия, а ние нямаме търпение да видим скандалната история на големия екран.

Светът на киното продължава да е несигурен, но ние вярваме в оптимистичната нагласа и очакваме с огромно нетърпение всички продукции, които ще ни приковат към седалките в салона и ще ни оставят със затаен дъх поне за час и половина.

Такава със сигурност се очертава да бъде биографичната драма House of Gucci, която, базирана на книгата "Домът на Гучи: сензационна история за убийството, лудостта, обаянието и алчността", ще разкаже една от най-скандалните истории в миналото на модната къща.

Зрителите, които са харесали "Убийството на Джани Версаче" със сигурност ще трябва да му обърнат внимание през ноември тази година, но дотогава - ето всичко, което знаем.

57

КОЙ УЧАСТВА В НЕГО? Вече сте видели милионите снимки от снимачната площадка, на които Лейди Гага и Адам Драйвър изглеждат просто като създадени един за друг. Специално за лентата ексцентричната певица ще влезе в образа на Патриция Реджани - бившата съпруга на креативния директор на бранда Маурицио Гучи. Реджани е осъдена за организирането на убийството му през 1995 г., но след като прекарва 18 години зад решетките, през 2016 г. официално е на свобода.

Ал Пачино, Джак Хюстън и Рийв Карни също се присъединяват към звездния актьорски състав, заедно с Джаред Лето. Място намира и любимата ни Мадалина Генеа, която ще влезе в образа на великата София Лорен.

КОЙ Е РЕЖИСЬОРЪТ? Ридли Скот, мъжът зад "Блейд Рънър" и "Гладиатор". Същият човек, който се очакваше да режисира продължението на иконичното видео на Бионсе и Лейди Гага за музикалната колаборация "Telephone". 

57

ИСТОРИЯТА ЗАД ФИЛМА Е...? Абсолютна реалност. Лентата ще разкаже историята за убийството на Маурицио и ролята, която Патриция изиграва в него. На 27 март 1995 г. водещата модна сила е застреляна от наемен убиец на стълбите пред кабинета си, пристигайки на работа. Почти две години по-късно Реджани е арестувана и осъдена за заговора и убийството.

КОГА ЩЕ ГО ВИДИМ НА ГОЛЕМИЯ ЕКРАН? Планираната към момента дата е 24 ноември 2021 г. Пандемията отмени немалко големи филмови премиери, така че се надяваме тази да остане в културния календар. Снимките в момента текат около Рим и езерото Комо, така че продължаваме да ги следим с интерес.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA