Какво свързва Хари Стайлс и Ник Картър?

Можем да ви попитаме същото за Ерол Флин и Крис Хемсуърт. Както и за Лейди Гага и Били Айлиш.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 август 2021

Взехме няколко звезди от фокуса на обектива и потърсихме техните еквиваленти в не толкова далечната история на шоубизнеса. Резултатът е на следващите редове и показва, че приликите между известните далеч не е необходимо да бъдат само визуални. Вижте сами!

УМЕЛА ПРОВОКАЦИЯ

„Пораснах, слушайки Мадона. Това, което е тя за мен, олицетворява всичко, което се опитвам да предам като послание на момичетата в днешно време", споделя Майли Сайръс. Със своите ексцентрични изяви и безброй превъплъщения, Мадона винаги е имала място сред главните действащи лица на музикалната сцена. Двете диви наложиха повече от успешен модел на поведение, включващ непрекъсната борба с общественото мнение и опит за дълбока сексуална провокация. След иконичното изпълнение на Мадона на видеомузикалните награди на MTV през 1984 г., през 2013-та Майли направи скандално шоу с Робин Тик, което беше в устата на хората за дълго време. Непременно изгледайте общото им изпълнение в епизод от шоуто „Unplugged", където представят в дует две от най-популярните си песни.  

57

57

BOY BAND POWER

Да бъдеш част от boy банда почти винаги означава да бъдеш подготвен за много пари, слава и безброй крещящи фенки, които те следват навсякъде. Backstreet Boys продължават да са най-успешния пример в сферата, но изключително популярните преди няколко години One Direction се оказаха сериозна конкуренция. В интервю за британския Cosmopolitan преди няколко години момчетата от BB споделят, че 1D са „изключително талантливи" и се радват за техния успех. Точно в този момент става въпрос и за приликата между Хари Стайлс и Ник Картър. Разговаряйки именно за имиджа на Хари, който често бива определян като „красавеца" в групата, момчетата споделят: „Ник беше Хари Стайлс на нашата група. Доброто, красиво момче, по което всички си падат. Но Хари не е ли една идея по-лошо момче? Той е този, който се среща с известни жени и си прави татуировки в 2 сутринта." Двамата са доказателството, че без значение от времето, чарът и присъствието в hot група може да накарат и най-безразличните момичета да проявят симпатии. Със соловите им кариери нещата стоят по абсолютно същия начин – успех, рекорди и огромно количество несдържани фенки.

57

57

ПРЕДИ И СЕГА

Познавате Крис Хемсуърт повече от добре, а ако досега случайно не сте срещали името на Ерол Флин, трябва да знаете, че той е примерът за ултимативна холивудска звезда в 30-те и 40-те години на миналия век. Актьор, режисьор, сценарист и неоспорим секссимвол. Първата очевидна прилика между двамата актьори от Австралия е външният им вид и фактът, че често са обект на желание от дамите. Макар Флин да е бил по-скоро от онези известни личности, разпознаваеми предимно с това, че са богати и секси, в биографията си има филми като „Captain Blood" и „Cruise of the Zacа", превърнали в негова визитка. Сравнението между двамата се засилва още повече след участието на Крис в биографичния филм „С пълна газ" от 2013 година. В лентата по-малкият брат Хемсуърт влиза в образа на британския състезател от Формула 1 Джеймс Хънт. Именно с тази своя роля австралийският актьор кара голяма част от критиците и феновете да видят в него черти от секссимвола на XX век. Говорим за телосложението, атлетизма, гласа, хумора, ентусиазма и "очарованието, което излъчват, появявайки се на екрана."

57

СТРАННА ОЧАРОВАТЕЛНОСТ

Лейди Гага се е появявала на червения килим с рокля от месо, целувала се е с Брадли Купър, продала е над 40 милиона албуми и не спира да изненадва. Певицата винаги е била интересна комбинация от очарователност, загадъчност и ексцентричност, която много ни напомня на тази в Били Айлиш. Наричат я „феноменът на поколението Z", което далеч не е случайно определение, защото за своите години тя вече има няколко албума под номер 1 в Billboard Hot 100 и непрекъснато кара хората да проявяват любопиство към на пръв поглед странната ѝ персона, точно както Гага в ерата преди "Joanne". "Аз съм наистина странна. И знаете ли какво? Харесва ми, това е нещо специално за мен. Забавно е да си странен. Това си ти и това е твоят живот. Прави това, което искаш." Не ви ли звучи като текст, който съвсем спокойно би могъл да замести някоя фраза в „Born This Way"?

57

МАЙКА И ДЪЩЕРЯ

Синди Крауфорд е музата на 90-те години и продължава да е модел за подражание на момичетата, устремили се към котешката пътека. Крауфорд се е появявала на страниците на W, Elle, Cosmopolitan, Harper's Bazaar и Vogue, дефилирала е с Versace, Chanel, Christian Dior, Michael Kors и Ralph Lauren. Кая Гербер може да каже същото, добавяйки дори съвместна капсулна колекция с покойния Карл Лагерфелд. Кая е буквално олицетворение на майка си в своите активни години на подиума. Двете са истинско power duo, което неведнъж се е появявало на корицата на модната библия. Именно от фотосесиите на страниците на списанието, бързо може да се улови не само усетът за стил и харизмата, който носят в себе си, но и приликата във външния вид, която е нещо съвсем нормално. Продължават да ни изглеждат като две капки вода. Или поне засега.

КРАЛЯТ И ПРИНЦЪТ

Без съмнение кралят на поп музиката е един и това е Майкъл Джексън. Доста обаче са претендентите за титлата „принц на поп музиката" и ние сме по-скоро склонни да я отдадем на един от първите модерни изпълнители този век, а именно Джъстин Тимбърлейк. Освен че двамата са сред най-популярните лица в музикалната индустрия за своето време, връзката между двамата се оказва още по-значима за Тимбърлейк. Самият той признава в телевизионно интервю, че именно Джако е този, който му е дал идеята да започне самостоятелна кариера извън 'N Sync. Това се случва, когато през 2001 г. Джъстин написва песен за „краля на попа", която той отхвърля, но впоследствие се свързва с него и изявява желанието си да запишат песента като дует, но не с цялата група, а само и единствено с него, тъй като вижда потенциала на Джъстин, който не би могъл да бъде разгърнат в групата. В крайна сметка, тяхно общо парче се появява едва през 2014-а, няколко години след смъртта на краля на попа. Песента носи заглавието „Love Never Felt So Good" и е съчетание между модерен хит и носталгичен tribute към покойния Джексън, който като един истински крал, дава на Тимбърлейк куража да се превърне в принц, на когото се възхищават милиони хора. Звучи идентично, нали?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA