Килиън Мърфи и Ивон: 30 години любов

Коя е жената до звездата на годината?

Ася Иванова
Ася Иванова 10 януари 2024

Фотография: Profimedia

След ролята си в "Опенхаймер" и Peaky Blinders, за Килиън Мърфи тепърва ще се говори все повече. И докато на екрана той показва една многополастова игра и разкрива 100% от себе си, то в личния му живот нещата стоят различно.

47-годишният Мърфи е известен с това, че пази личния си живот далеч от публичното пространство. Затова и появата на съпругата му и на един от синовете му на червения килим на наградите "Златен глобус" предизвикаха такъв интерес. 

Килиън Мърфи и Ивон Макгинес

Със своята съпруга, ирландската художничка Ивон Макгинес, са заедно от далечната 1996 година. Актьорът среща бъдещата си жена по време на участие с музикалната си група. След дълга връзка, двамата се женят през 2004 г. Година по-късно се ражда първият им син Малаки, а през 2007 г. се появява и сина им Аран. "Имам невероятна съпруга и не бих могъл да направя това без нея и нейното разбиране. Но това е борба. Мисля, че за всеки баща е трудно работата да го откъсне от дома," казва той. След като в продължение на 15 години живеят в Лондон, семейството решава да се премести в родния Дъблин, където да отглеждат децата си. А и там са бабите и дядовците, които се включват с помощ.

Килиън Мърфи и Ивон Макгинес

Килиън Мърфи не крие, че да изиграе Опенхаймер е било изключително предизвикателство и е категоричен, че е нямало да се справи без подкрепата и разбирането на съпругата си. А похвалите от страна на колегите му не спират. Доказателство за страхотната му игра е и наградата "Златен глобус", с която си тръгва. По време на речта си на сцената Килиън благодари за подкрепата на семейството си. "Към семейството ми, аз съм най-щастливият човек и ви обичам", бяха част от прочувствените му думи.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA