Александър Сано: Спечелих Нели с чувство за хумор

В откровен разговор за жените Сано ни кара да се усмихнем и размечтаем за красивата любов

Силвия Канин
Силвия Канин 23 март 2020

Познаваме Александър Сано от малкия и големия екран, а наскоро видяхме и продуцентския му дебют във филма „Диви и щастливи". Освен на успехите му, сме свикнали да се радваме и на неговото сплотено семейство. Като любимец на всички зрителки, всеотдаен съпруг и татко на момиченце, Александър определено има знания и ценен опит в отношенията си с нежния пол. 

С него си поговорихме точно за... любов и жени!

Може ли една жена да те направи див и щастлив? Как?

О, това е риторичен въпрос. Имам си вкъщи две жени, които всеки ден ме правят див и щастлив. Слава Богу, в 90% от случаите това е с положителен знак. Никога не е скучно с жената, Господ да ви дава здраве и нерви да ни изтърпявате.

Какво щеше да правиш, ако беше жена за един ден?

Ами... Какво правят жените обикновено? Щях да „пощуря" някой мъж до обяд и после доволна щях да отида на маникюр например. Шегувам се. Не знам, пък и се чувствам добре като мъж. Може би в някой друг живот.

Колкото повече помъдрявам, осъзнавам, че нямам шанс да разбера какво искат жените. Сигурно това е в рамките на нормалното и не трябва да се напъвамеизлишно. Важното е да се обичаме, дори и когато не се разбираме.

Спомняш ли си първата си детска и искрена любов? Разкажи ни…

Да, Мими от детската градина. Бяхме на четири, предложих й брак, тя се съгласи и така цели два дни.

Какъв е най-странният начин, по който те е сваляла жена?

Хмм, не съм сигурен какво би означавало в подобна ситуация „странен начин". Веднъж, докато бях още студент в НАТФИЗ, ми предадоха любовна бележка в автобус 280 в рамките на две спирки. Беше от студентка по стаматология. В друг един случай, когато бях настинал, в квартирата ми се появи момиче (което познавах, разбира се) – чисто гола под палтото, с фреш от лимони и бурканче мед. Била разбрала, че имам нужда от помощ, от обща позната. Навън май беше около десет градуса. Откачени сте жените и това си е. Но не мога да си представя да ви няма.

Твоята жена е, меко казано, невероятна. Как успя да я спечелиш?

Нямам никаква идея. Мога само да предполагам, че е заради смесица от чувство за хумор и биохимични фактори. Това никога не е избор на мъжа. Жената решава ще бъде ли с някого или не.

Текст: Елина Марковска
Фотография: Instagram

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA