Коледата на... Деница Стоянова

Дени от mom.aroundtheworld е първият звезден гост в коледната онлайн магия на GRAZIA.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 декември 2020

Всички знаем, че тази година донесе със себе си много моменти, които бихме се радвали да останат в историята по най-бързия възможен начин. Празниците обаче са зад ъгъла и ни предлагат точно това уютно бягство от реалността, което, сега, повече от всякога, приветстваме в ежедневието си с широко отворени ръце.

И понеже GRAZIA винаги вярва в магичната гледна точка, използваме първите дни на декември, за да дадем старт на нашата онлайн Коледа. Именно защото искаме да направим празниците още по-специални, всеки ден на GRAZIAonline.bg ще ви изненадваме с вълнуващи празнични материали, музика, идеи за подаръци и ексклузивни звездни срещи. 

Празничният ни план включва и куп любими български лица, които предизвикваме в скромен блиц дуел с 10 празнични въпроса!

Първият ни гост е нашата много любима Деница Стоянова. @mom.aroundtheworld, както вероятно я познавате в Instagram, няма провал в опитите си да ни усмихне и вдъхнови. Преди около два месеца, тя бе сред специалните ни гости на #BringTheBloggers Vol.5, а сега е първият човек, с когото откриваме нашата #GRAZIAChristmas. 'Tis the season!

Всичко, което искам за Коледа е... спокойствие.

У дома празниците звучат така... "Tommorow" от мюзикъла "Ани" и Underneath the Tree на Кели Кларксън.

И аромата им е на... меденки, които печем за Коледа, портокали и баница.

Под елхата очаквам да видя... нещо, за което съм говорила и съм искала през цялата година, но пък да бъде изненада. Не знам как ще стане, хаха.

Първият ми детски подарък за Коледа беше... розов конструктор, лично подарен ми от Дядо Коледа в предучилищната.

По Коледа се радвам, че... сме заедно и сме здрави.

По Коледа тъжа за... Мама.

Любимият ми коледен филм е... "Гринч", "Сам вкъщи" и "Смарт Коледа" - български филм, който гледахме миналата година, когато поживяхме в Барселона (където намерих елха мнооого трудно, но за това друг път).

Ако Дядо Коледа съществува наистина, бих искала да знае, че... давам всичко от себе си, за да слушам и вярвам в него. Но най-много ми се иска да знае, че децата в Африка, тези останали без родителска грижа и онези от семейства в неравностойно положение, биха му се зарадвали най-много.

През 2021-ва... мечтая светът да върне нормалния си ритъм, да мислим повече за планетата, на която живеем, да я пазим и да пътуваме, отново, без страх.

Присъедините се към коледния план на GRAZIA във Facebook и Instagram с #GRAZIAChristmas.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA