Коледата на... ALMA

Звездата от септемврийската ни корица днес гостува в #GRAZIAChristmas.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 декември 2020

Още в началото на декември GRAZIA обеща да направи празничните дни много по-вълнуващи, бляскави и интересни, а 

Специалният ни план за действие включва и куп любими български лица, които предизвикваме в скромен блиц дуел с 10 празнични въпроса.

Гост в #GRAZIAChristmas днес е страхотната ALMA, която тази година успя да завладее всички международни чартове, както и корицата на септемврийския ни брой. Ето какво ни сподели тя!

Всичко, което искам за Коледа е… хората да се насладят на празничните дни и да имат възможността да ги прекарат със семействата и приятелите си.

У дома празниците звучат така... музика, музика, смях и още музика.

И ароматът им е на… палачинки и подаръци, хаха.

Под елхата очаквам да видя… всъщност нямаме елха в дома ни в Берлин и смятам, че вече имам всичко, от което имам нужда, така че не очаквам нищо по-специално. 

Първият ми детски подарък за Коледа беше… бяло плюшено зайче, наречено Rabbity, с което продължавам да спя и до днес, хаха.

По Коледа се радвам, че… мога да прекарам ползотворно време със семейството си. Както сигурно знаете, живеем на различни краища на света, но по празниците сме заедно и това е най-големият подарък за мен.

По Коледа тъжа, защото… е студено. Въпреки че харесвам зимните месеци, винаги съм си мечтала по празниците да лежа на някой плаж на слънце.

Любимият ми коледен филм е… "Сам вкъщи”. SHOKER!

Ако Дядо Коледа съществува наистина, бих искала да знае, че… не трябва да раздава подаръци спрямо това кой колко послушен и добър е бил. Всеки има свои истории и преживявания, които трябва да вземе предвид.

През 2021-ва... се надявам да бъдем много здрави, щастливи и светът да стане по-малко объркващ. Дано се радваме и на повече късмет.

Присъединете се към коледния план на GRAZIA във Facebook и Instagram с #GRAZIAChristmas.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA