Да, прожекторите са насочени към сестрите Нейдър

Твърде близки, за да има комфорт помежду им, Брукс, Грейс Ан, Мери Холанд и Сара Джейн са звездите от новата ни дигитална корица.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 януари 2023

Брукс носи сет Patbo, Сара Джейн е със сет Retrofete, Мери Холанд носи рокля Retrofete и обувки Rene Caovilla, Грейс Ан е облечена в Alamour The Label и обувки Tony Bianco. Бижута J'aime.

Грейс Ан е с рокля Tayfun Kaba, Сара Джейн носи рокля Michael Depaulo, Мери Холанд и Брукс са с рокли The Atelier

• Фотография: Jon Moe • Стайлинг: Danielle & Alix • Коса: Mitchell Ramazon & Cassie Carey • Грим: Bruce Dean

Повярвайте, да организираш фотосесия за корица не е лесна работа. Отнема време, нерви и понякога си на ръба, но готовият финален резултат те кара да забравиш всичко преди това. Когато към картинката добавиш още трима души, напълно логично, очакваш ситуацията да е четири пъти по-трудна, но не и ако звездите от корицата са сестрите Нейдър. След страхотния проект, който заснехме с Брукс в края на 2021-ва, този път тя се завръща пред обектива на GRAZIA със своите най-добри приятелки и partners in crime - Мери Холанд, Сара Джейн и Грейс Ан.

Отскоро момичетата работят заедно и са подготвили изненади за своите верни последователи. Първата от тях е най-голямата и предстои да види бял свят през пролетта, но дотогава The Naders продължават да са здраво стъпили на земята и да не крият нищо - от себе си, една от друга. О, и от нас.

Сестрите Нейдър

Сет Christian Siriano, колие J'aime

Преди години Брукс снима за Sports Illustrated Swimsuit и изстрелва кариерата си на модел в непозната звездна орбита. Грейс Ан вече завърши колеж със специално признание, Мери Холанд работи в престижна банка, а Сара Джейн участва в голяма beauty кампания още от първата година в индустрията.

"Работим върху много проекти, включително върху шоу. Мечтаехме да си партнираме от дълго време, така че сега изглежда малко нереалистично", споделя Брукс. "Тя е лидерът на нашата клика. Останалите сме сравнително нови в Ню Йорк, защото идваме от малък град в Луизиана, но пък вибрациите наоколо ни дават допълнителна енергия", разкрива Сара Джейн.

Сестрите Нейдър

Сет Christian Siriano, бижута J'aime

Сестрите Нейдър

Рокля Christian Siriano

"Всъщност мисля, че вдъхновението е във всяка от нас. Непрекъснато се учим една от друга, постоянно имаме различни идеи, които ни държат на повърхността", допълва Мери Холанд. И потвърждава очевидното - сестрите са изключително близки. "Винаги сме били", уточнява Грейс Ан. "Особено сега, когато работим заедно. Късметлийки сме, че все още е така, но като се замисля, никога не сме искали нищо друго, освен да се забавляваме." Динамиката помежду им обаче е колкото еднаква, толкова и различна. Сара Джейн и Грейс Ан са непрекъснато заедно, а Брукс някак успява да намери време да бъде близка с всички. "Въпреки че сме 4, винаги има нови и непознати емоции", споделя тя.

Сестрите Нейдър

Винтидж гащеризон Versace от No Standing NYC, бижута Jennifer Fisher

Сестрите Нейдър

Сет Cult Gaia, обици Nickho Rey

Момичетата признават, че не са израснали с много пари, но това им е помогнало да изградят и запазят характерите си. "Когато нямаш пари, всичко, с което разполагаш, е компанията на другите. Това създава връзки, които трудно се рушат във времето." Преминали в спорт, каране на колело, езда и риболов, детските им години, които самите те описват като "невероятни", са им помогнали да се опознаят. Много. "Определено се караме. Брукс винаги е ядосана, когато закъснеем или не работим толкова усилено, колкото нея. Случва се да има и битка за момчета. Няма да споменавам имена, но сме излизали с едни и същи, така че това предизвиква напрежение", казва Сара Джейн. "Нищо не остава скрито - момчета, бизнес решения, кой с кого е излязъл на вечеря. Твърде близки сме, за да има комфорт." "Определено има предизвикателства, когато не мълчиш и когато всички около теб имат мнение", уточнява Мери Холанд.

Сестрите Нейдър

Костюм Nadine Merabi, колие Jennifer Zeuner

Сара Джейн, Грейс Ан, Брукс и Мери Холанд все още обичат да се прибират вкъщи в Луизиана и да сменят събитията, премиерите и фотосесиите с природата, футболните игри и семейните моменти.

Но към днешна дата са фокусирани върху съвместната си работа и предстои съвсем скоро да станете свидетели на нещо ексклузивно и специално, от което и нашият екип имаше възможността, честта и удоволствието да бъде част.

Сестрите Нейдър

Блейзър Nana Jacqueline, колие и обици Jenny Bird

Сестрите Нейдър

Сет Deviate

Дефиницията им за успех обаче не се е променила особено. "Да бъдеш добър човек", категорична е Брукс. "Да работиш и да го правиш с добро отношение, с усмивка на лицето. Винаги са ни учили, че трябва да се отнасяме с другите така, както искаме те да се отнасят с нас. Истина е", допълва Грейс Ан.

И ако от казаното дотук не е ясно, 2023-та ще бъде годината на сестрите Нейдър. Вече е!

Сестрите Нейдър

GET THE COVER LOOK: Бижута J'aime, Брукс е с рокля Nana Jacqueline, Сара Джейн носи сет Norma Kamali, Мери Холанд е облечена в сет Christian Siriano, Грейс Ан е със сет Staud

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA