Danielle Vasinova е истинска супернова

Доказват го нейните смели мечти за филмово студио и фондация, която да помага на хората.

Невена Дякова
Невена Дякова 22 май 2023

Фотография: Susan Bowlus
Грим & коса: Sylvia Dimaki с Armani Beauty и Living Proof
Стайлинг: Luiza Renuart
Мениджмънт: Key Talent Management
Агент: Madeleine Almering @ Salt Models
PR: SGG Public Relations

Те второ поколение американка, сбъднала мечтата на не едно и две момичета за кариера в киното. Дължи ослепителната си визия на славянските черти по майчина линия и редовните тренировки, които съвместява с пътувания по целия свят, позволяващи й да открива нови хоризонти в буквален и преносен смисъл. Danielle Vasinova е нашата актуална кавър звезда, която не се страхува да споделя за предизвикателствата в професията, за своите непосредствени планове, за най-смелите си мечти…

00

Ти си актриса със страст към екшън филмите… какво ти харесва най-много от киноиндустрията по начало?

Бих казала, че страстта ми е по-скоро към добрия сюжет, независимо дали става дума за екшън, драма, романтична комедия или просто комедия. Харесва ми да се потапям в творческия процес, който позволява на една история да види бял свят. Да бъда част от нещо по-мащабно от мен самата е енергизиращо и удовлетворящо по начин, който само филмовата индустрия може да ти даде.

Danielle Vasinova

Рокля A.L.C.

Кое е най-голямото предизвикателство да работиш в тази сфера?

Постоянното отхвърляне. Нормално е на прослушвания по-често да чуваш "не" вместо "да" и това да те усъмнява в собствените ти възможности. Да устоиш на такива мисли е съществено, когато имаш тази професия. Получавам сериозна подкрепа и от майка ми, тя винаги успява да повдигне духа ми и да ми бъде постоянна подкрепа.

Коя е твоята пътеводна светлина в работата?

Семейството ми. Работя нещо, за което баба ми винаги си е мечтала, но не е успяла да осъществи. Емигрирала е в Америка от Чехословакия с малко повече багаж от дрехите на гърба си. Винаги съм се вдъхновявала от нейния стремеж да създаде нов живот от нулата.

Мислила ли си каква би била, ако не беше станала актриса?

О, да, почти всеки ден. (Смее се.) Преди време имах възможност да стана професионален жокей, но след като научих за рисковете от контузия при тази професия реших да остана в актьорството.

Danielle Vasinova

Пола ZARA, риза NILI LIOTAN

Как изглежда един твой ден?

Всеки е различен. Понякога ставам в 3 сутринта за снимки от 5, в друг ден съм в студиото, озвучавайки материал, в трети уча текст и правя записи. Оставям си също време за усъвършенстване на умения като фехтовка, каране на мотор или ново бойно изкуство.

Колко често тренираш и какво те поддържа във форма?

С моя вариращ график често правя микротренировки като почти всеки ден си отделям по 20 минути за ударно кардио и пилатес. За по-дълги тренировки, правя йога сесии няколко пъти на седмица. Също комбинирам външни активности като хайкинг и езда. Да правя нещо всеки ден е важно за мен, танците също са чудесна тренировка.

Колко е важен външният вид за актьорите сега спрямо ситуацията през 90-те според теб?

Била съм дете през 90-те, така че ми е трудно да направя сравнение. Вярвам обаче в позитивното и осъзнато отношение към собственото ни тяло. Като актьор по метода на Станиславски, ще направя всичко необходимо, за да вдъхна живот на един образ и да разкажа историята му по най-интригуващия начин.

Danielle Vasinova

Пуловер SAKS FIFTH AVENUE

Кое е най-важното качество, за останеш и да се развиваш в креативната сфера?

Постоянството, изобретателността, да си способен да се обграждаш с добри хора. Това включва постоянно да се учиш от по-умните и талантливите около теб. Да не мислиш просто "отвъд кутията", да мислиш без да си поставяш граници.

Колко често успяваш да пътуваш и да разпускаш?

Едно от истински приятните неща, свързани с професията ми, е точно възможността да пътувам. Веднъж снимах сериал в Южна Африка и имаш шанса видя и опитам неща, които иначе нямаше да ми се случат. Да си отделяш време за себе си е решаващо. Вярвам, че медитацията и тихото съзерцание са част от здравословната рутина, която трябва да изграждаме в живота си.

Danielle Vasinova

Рокля ULI HERZNER

Кое е твоето "щастливо място"?

На кон.

Твоето "виновно удоволствие"?

Пица с пшенично тесто, с много трюфел и чесън.

Най-близката ти цел?

Да стана част от каста на уестърн сериал или филм по комиксова поредица.

Най-смелата ти мечта?

Да създам суперуспешно филмово студио, както и да основа благотворителна фондация, която да помага в различни общественополезни инициативи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA