Шаферка сложи костюм на T-Rex на сватбата на сестра си

Наталия Александрова
Наталия Александрова 06 септември 2019

Разбирането за личен стил е сложно и напълно индивидуално понятие, което подлежи на множество интерпретации. Вероятно следвайки тази либерална логика, американката Дийна Адамс, казва на своята сестра Кристина Мийдър, че няма изисквания за нейното облекло и може да сложи каквото пожелае на нейната предстояща сватба, на която Кристина е и почетна шаферка. „Тя беше наясно, че аз не съм особен любител на официалното облекло и, че нямам средствата да си купя нещо наистина хубаво" – обяснява Мийдър, чийто първоначален план (подобно на много от нас) е да спре избора си на рокля, която би могла да носи повече от веднъж. Впоследствие обаче въображението й се развихря и тя стига до заключението, че след като така или иначе ще харчи пари и Дийна изрично е казала, че няма никакви претенции, то защо да не си купи костюм на динозавър? В крайна сметка - винаги е искала да има такъв, а кой не харесва динозаври?

Кристина праща на сестра си съобщение с предложението, очаквайки, че ще получи мигновен отрицателен отговор, но това не се слува. Крайният резултат е, че Мийдър се наистина появява на големия ден, облечена като тиранозавър рекс и, можем да се обзаложим, че на тази сватба праисторическата шаферка привлича повече погледи отколкото сияйната булка. Преди месец Кристина решава да сподели снимка от събитието във Facebook, на която тя чинно държи букета, докато влюбените младоженци разменят брачните си обети. „Когато си почетната шаферка и ти кажат, че можеш да носиш каквото искаш...Не съжалявам за нищо."

Т-Рекс

Към момента постът е събрал девет хиляди харесвания, 19 хиляди коментара и е споделен близо 38 хиляди пъти. Самата Дийна настоява, че веднага е прегърнала нестандартната идея и, че Кристина многократно й е дала възможност да каже не. „Сестра ми е страхотна и аз бях искрена, когато й казах, че може да облече каквото пожелае. Това не е шега, а голям среден пръст на това да похарчим хиляди долари и да се подложим на безбожно много напрежение, за да впечатлим хора, които са дошли само за безплатната храна и питиета. Идеята беше да се омъжа за човек, който се държи с мен сякаш аз окачвам луната всяка вечер и свършихме тази част." – споделя тя. Все пак, вие бихте ли разрешили на сестра си да дойде като T-Rex на вашата сватба?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA