Нямаш планове за следващия уикенд? Иди на Mood for food Street Fest

Силвия Канин
Силвия Канин 16 септември 2019

От 20 до 22 септември на Малката главна в Пловдив (ул. „Райко Даскалов") ще се проведе второто издание на Mood for food Street Fest. Един път не стигна и фестивалът, който предлага храна за всички сетива се завръща под тепетата с още повече изкушения.
Ще бъде истински рай за чревоугодниците – бургери, такоси, морски дарове, вкусни гозби, нашенски вкуснотийки, разнообразиие от здравословни и био продукти, както и всякакви сладости... Да изброяваме ли още? Топъл хляб, ароматен чай, сладък мед, истински шоколад и какво ли още не.
Фестивалът е предвидил и най-различни дейности за целия уикенд. Може да се научиш да правиш хляб или перфектното смути, а защо не да порисуваш с брашно. Ако пък изкуството на мандалата ти е интересно, можеш да потвориш. Ако си от по-прагматичните, можеш да изпробваш логическото си мислене в Emotion escape room-a на феста.
Музикалните изпълнения няма да липсват също. В петък вечер на дневен ред ще са Rudi, Duli, Muden I Kukusheff, а в събота великите Ъпсурт ще те пренесат в едно друго време.
Децата също няма да скучаят в работилниците предвидени специално за тях. Ще могат да посетят езиковата работилница и да се научат как се прави сандвич за игра. А защо не просто да отидат да порисуват и оцветяват с връстниците си.

Багажът готов ли е вече?

Повече информация за фестивала, както и пълен списък с участниците ще откриеш на https://moodforfood.bg/. 

Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA