Нецензурният Instagram на Джилиан Андерсън

Наталия Александрова
Наталия Александрова 08 октомври 2019

След като култовият сериал „Досиетата Х" слезна от малък екран през 2002 г. един от въпросите, които вълнуваха Холивуд известно време беше какъв ще е следващият проект на Джилиан Андерсън. Все пак нейното участие в култовия сериал стана причина за така наречения "ефект Скъли", заради който много млади жени, вдъхновени от образа на агент Дейна Скъли, решават да преследват кариерно развитие в областта на науката и съответно това води до увеличаване на присъствието на нежния пол в тази традиционно доминирана от мъже сфера. Андерсън обаче, която има сериозни изяви  и като театрална актриса, е особено придирчива по отношение на проектите, в които участва, и вероятно съвсем съзнателно не влезна в ролята на холивудска знаменитост.

В последно време тя отново попадна в обсега на медийното внимание с ролята си на разкрепостен сексолог в продукцията на Netflix – Sex Education. Може би, вдъхновена от своята героиня, Джилиан е превърнала своя Instagram акаунт в галерия на еротично изкуство. Любимите хаштагове на актрисата са  #penisoftheday или #yonofthedayи всички публикации с тези капшъни са  придружена остроумен коментар.

 Като напримен чанта на Chanel с дръжка с фалическа форма, на която пише: „#penisoftheday", но го направете за мода", декоративна вагина с описание „подарък за понеделник" или снимка на айсберг във формата на пенис с текст: „Земята не единственото нещо, което затопля днес". Разбира се, мнозина се досетиха, че тези дръзки постове имат за цел да промотират Sex Education, но дори и PR, те са изключително забавни. Съветваме Ви да посетите Instagram акаунта на Джилиан Андерсън у дома или, когато сте навън с приятели, защото към момента определено бихме го сложили в категория NSFW.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA