Rainbow Plaza – точното място за точните моменти

Незабравимите събития в живота оставят не само спомени, към които да се връщаме с носталгия, но и силна връзка с местата, на които те са се случили. Зала Rainbow Plaza не просто предлага перфектна локация и безупречна организация за лични празненства, медийни и артистични проекти, обществени форуми и корпоративни мероприятия, но и създава неповторима атмосфера, която обединява хората.

Рейнбоу Плаза

Залата разполага с прекрасна  и просторна сцена с елегантен подход към нея, мултимедийна инсталация с FULL HD резолюция и формат 16:9 с визуализация на големи екрани. За всички, които искат събитието им да блести Rainbow Plaza предлага ефектно сценично  осветление. Гостите могат да се възползват и от впечатляващо озвучаване, което със своите 50 kw RMS, е  подходящо, както за концерти и партита, така и за конференции, семинари и презентации.

Rainbow Plaza

Екипът има дългогодишен опит в осигуряването и провеждането на специални събития. За конферентно подреждане Rainbow Plaza разполага с капацитет до 550 човека, за официална вечеря на маси и столове -  до 400 човека и за коктейл на високи маси и бюфет до 700 човека. А за  сватбените тържества, проведени в тази зала се разказват легенди…Екипът на Rainbow Plaza отделя особено внимание на храната за всяко събитие - всичко се приготвя на място в кухнята на залата, под изключителен контрол за качество.

За повече информация посетете www.rainbowplaza.bg или се обадете на телефон: 0886 46 10 75

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA