5-те зодии, които очакват големи промени през 2020-а

Новата година ще донесе на тези пет зодии положително влияние на точното място и в точното време.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 декември 2019

Телец

Телците са хора, които веднъж свикнали с дадена рутина, трудно са склонни да направят промяна. Напълно възможно е да са правили едно и също нещо с години, но да се чувстват изключително удовлетворени от този факт. През следващата година обаче Уран, планетата на неочакваното ще премине през знака им, което може да провокира внезапното желание за нови и различни преживявания. За нови и необикновени хора, места и неща отвъд хоризонта им, които ще ги извадят от зоната им на комфорт. Разбира се, хоризонтите на телците ще бъдат толкова разширени, колкото самите те позволят това да се случи.

Скорпион

2019-а не беше лесна година за скорпионите. Последните 12 месеца са повлияли на много аспекти от живота им, но с началото на следващата, всичко ще потръгне в положителен план. Между 6 март и 3 април 2020 г. Венера ще се намира в Скорпион и обещава да разреши проблеми от всякакъв вид, както и да даде шанс на представилите на този зодиакален знак да възвърнат нормалния ритъм на любовния си живот. По време на този период вече създадените връзки може да се превърнат в нещо голямо, а необвързаните ще се радват на нова любов, която може да бъде началото на нещо по-вълнуващо и специално. Скорпиони, най-голямата промяна за вас през новата година ще се върти около хората, които познавате. Те ще ви дадат нови възможности и перспективи, достатъчно е само да не ги изпускате.

zodiac

Стрелец

Ако има нещо, което стрелците обичат, това е начина на живот без строго обвързване с нещо или някого. През новата година най-голямата промяна за представителите на тази зодия ще бъде желанието да погледнат отблизо на взаимоотношенията си в любовен план и дори да се установят в даден момент. За тези, които досега не са отделили място за любовта в живота си, нещата предстои да се случат съвсем скоро. Стрелците ще започнат да мислят повече за живота си с евентуалното присъствие на партньор в него, а когато това се случи, останалото ще бъде история.

Козирог

Новата година ще бъде изпълнена с големи промени за козирозите. Средата на януари е началото на едни 12 месеца, в които се очакват много трансформации и страхотни възможности.  Разбира се, козирозите ще поискат да пресметнат предимствата и недостатъците на всяка ситуация, но в крайна сметка бързо ще вземат правилното решение. За да бъде всичко позитивно и адекватно, от козирозите се изисква единствено да „изхвърлят" токсичните неща от живота си. Това означава раздяла с партньор, с когото нещата не се получават, отдръпване от приятел, който не е сред добрите такива, работен ангажимент, който е всичко друго, но не и удовлетворяващ.

2020

Риби

През 2019-а не малко представители на зодията имаха възможността да се радват на повишения или позитивна промяна в работен аспект. През 2020 г. нещата продължават да се получават със същата лекота, като промяната този път ще засегне и любовния живот. Януари, юни и юли са най-подходящото време за навлизане в нови връзки, които са нужната промяна в живота на всеки човек, роден между 20 февруари и 20 март. Новата година ще даде възможност на рибите да бъдат изключително креативни и да развият потенциала си, ще използват енергията си за добри цели и ще реализират повечето свои амбиции. Стартът на 2020-а е времето всеки да направи в живота си онова, от което усеща, че има нужда, но за тези пет зодии, тайната на успеха се крие в звездите.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA