GRAZIA ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2020

Това е големият годишен хороскоп на GRAZIA - всичко, което предстои да се случи през следващите 12 месеца!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 януари 2020

ОВЕН

Началото на годината ще ви донесе значителни промени на работното място. Използвайте силата и енергията, с която разполагате през пролетта и лятото, за да осъществите мечтите си, тъй като есента ще донесе лека небрежност в живота ви. Ще ви се иска да живеете в леглото си, но не се притеснявайте, защото съвсем скоро ще възвърнете естествения ритъм на живота си и най-вече на социалните аспекти от него. В любовен план не всичко ще бъде такова, каквото сте си го представяли. Ако имате партньор, възможно е да прекратите отношенията си и да се впуснете в горещ летен флирт през юли, но ако успеете да изгладите нещата помежду си, ви очаква светло бъдеще заедно. През пролетта няма да разчиствате само дома, но и приятелите си. Може да е трудно да се разделите с тези от тях, които нямат място в живота ви, но е наложително да го направите. Не правете необмислени покупки, ще разполагате с достатъчно пари, но не прекалявайте с разходите си.

ТЕЛЕЦ

Януари пристига с доста несигурност в живота ви, ще се съмнявате във всичко, в което сте вярвали до този момент. С настъпването на пролетта обаче, нещата ще започнат да се развиват положително. Ще получите нови отговорности на работното място, повишение е напълно възможно. Ще се сдобиете с ново хоби, ще завържете няколко нови приятелства, ще се почувствате много по-зрели и отговорни в сравнение с когато и да било. Любовният ви живот през 2020-а изисква да излезете от зоната си на комфорт. Това означава, че разделите може да се неизбежни, но всичко в името на откриването на нови романтични хоризонти. В каквото и да вложите усилия тази година, резултатите няма да закъснеят. Не забравяйте приятелите си, защото те да хората, които ще ви помогнат да се справите с трудностите през новата година, а що се отнася до парите, добре е да внимавате какво правите с тях.

БЛИЗНАЦИ

До началото на април ще сте научили колко е важно да посветите времето си на някого или нещо, което цените истински. Точно преди рождения ви месец любовта ще срещне немалко камъни по пътя си, но може би е за добро. През юни очаквайте много промени в приятелското си обкръжение, работното място и т.н., като цяло ще има доста движение в хората около вас. Напълно възможно е през лятото да се отдадете изцяло на секса и забавлението, но до края на годината ще знаете точно от какво имате нужда, за да се чувствате удовлетворени във всеки един аспект. Интересувайте се от живота на приятелите си и преди да направите покупка в стил Кайли Дженър, уверете се, че имате нужните средства за нея.

РАК

Нова година, ново аз. И то буквално. Началото на годината ще "разбърка” любовния ви живот, но и ще помогне да се разделите с токсични приятели. Не е изключено да заформите нова приятелска група, хората от която ще имат голямо влияние върху живота ви, най-вече върху начина, по който виждате и изразявате себе си. През зимните месеци в края на 2020-а ще бъдете готови да се отдадете на човек, който смятате за любовта на живота си. Преди това да се случи обаче, не е изключено в романтичен план да си кажете "довиждане” със скъп за вас до този момент човек. Юпитер ще ви помогне както на работното място, където определено ще бъдете сред лидерите тази година, така и в приятелските ви взаимоотношения, които трябва да поддържате с усилия.

45

ЛЪВ

В началото на годината ще осъзнаете, че е крайно време да започнете да обръщате повече внимание на здравето си. За вас новата година ще бъде изключително бурна и вълнуваща, затова е важно да намирате време за себе си. Май и юни са месеците, в които да елиминирате от живота си всички хора, които ви използват или ви карат да се чувствате зле. Тази година е вашето ново начало, изпълнено с договори, приятелства и... космически връзки. Каквото и да правите с любовния си живот тази година, ще завърши повече от успешно и ще се почувствате като ракета, изстреляна в космоса. Следващите 12 месеца ще бъдат една истинска романтична комедия. Приятелските ви взаимоотношения може да изглеждат като епизод от "Keeping Up with the Kardashians” в даден момент, но до края на юли всичко ще бъде наред. Умението ви да вземате най-разумното решение в трудна ситуация ще ви донесе успех в професионален план, а това означава, че най-накрая е дошло времето да инвестирате малко (имаме предвид много) $$$ в себе си и нещата, които ви карат да се чувствате добре.

ДЕВА

Януари ще ви донесе пълна промяна. Няма да бъде лесно, но определено ще си заслужава. Скоро ще научите, че в желанието си да се харесате на всички, вредите на себе си. 2020-а е времето, в което да се поставите на пиедестал. През лятото ще се вдъхновите да започнете да обмисляте неща, които досега са ви се стрували "твърде много”. Ако има знак от зодиака, който да може да се справи с абсолютно всичко тази година, това сте вие, Деви. Ще се свържете с хора, които са вдъхновяващи, енергични и... ами, секси. Обикновено разчитате на разума си, но тази година ще се оставите на сърцето и сексуалните си желания. В работна обстановка ще си поставите цел, която никой не е изисквал от вас, но тя има всички основания да ви донесе така желаното повишение. Благодарение на Юпитер, който контролира вашите организационни и аналитични умения, това ще стане реалност в момента, в който го пожелаете.

ВЕЗНИ

Предстои ви една голяма година. Фокусът ви ще бъде главно върху работата, семейството и личностното развитие, което означава, че любовта ще бъде на заден план за известно време. До края на 2020-а ще можете да се похвалите с ново завоевание в сърцето си, а дотогава е добре да се наслаждавате на живота си като необвързани. В началото на лятото ще изпитате известно отдръпване от приятелската си компания, но нещата ще се развиват в положителна посока и това няма да бъде проблем до края на август. Работете върху всички неща, които ви притесняват, за да можете да осъществите потенциала си напълно през следващите 12 месеца. Цифрите в портмонето остават стабилни.

СКОРПИОН

През март започвате нов цикъл от живота си, който ще е фокусиран върху семейството и всички онези неща, които са ви изградили като личност. Бързо ще осъзнаете, че понякога е по-добре да разчитате на други и да потърсите помощ, затова не бягайте от близките си хора. Ретроградният Марс ще повлияе на мотивацията ви в работата и спорта през есента. Използвайте времето, за да се погрижите за здравето си. Скорпионите са известни със страстта си, тя остава непроменена и през следващите 12 месеца. Възможно е да осъзнаете, че сегашната ви връзка е обречена на провал, но ще научите важни уроци от всички хора, с които имате контакт. Каквото и да ви притеснява, подхождайте с дипломатичност, аналитична мисъл и повишено внимание, за да избегнете резки и неприятни промени. Тази година най-големите ви успехи ще бъдат на работното място, време е да създадете много нови контакти, за да може нещата ви да се получават възможно най-лесно.

555

СТРЕЛЕЦ

Началото на годината ви учи да внимавате с финансите си. Март е месецът, в който ще откриете баланса в живота и ще овладеете контрола върху себе си. Малко преди началото на лятото ще започнете да преосмисляте нещата в личен план и най-вече начина, по който се държите с останалите. Любовни раздели са възможни, затова не залагайте прекалено големи очаквания на всеки, с когото се срещнете. В края на годината ще се случи нещо голямо, което ще ви накара да се чувствате страхотно. Дори да усещате напрежение и несигурност през годината, до нейния край всичко ще бъде на мястото си. „Изтрийте" от живота си всички ненужни хора, фокусирайте се върху себе си и дългогодишните си приятели, които тази година ще бъдат до вас повече, отколкото сте предполагали.

КОЗИРОГ

Пригответе се за много предизвикателства и промени в първата година от новата декада. Ако сте необвързани, напълно възможно е да срещнете човек, с когото да изградите стабилна и откровена връзка и това ще се случи още в първата половина на годината. Ако вече сте във връзка, не е изключено да получите предложение. Очаква се цяла година да работите неуморно, но дори на моменти да го усещате като тежест, знайте, че си заслужава, защото през декември ще получите признание. Ще бъдете близки с хора, които са на вашето ниво, споделят вашите амбиции, каузи и разбирания. Това, разбира се, далеч не означава, че изоставяте досегашните си приятели, а че просто разширявате кръга си с познати. Бъдете смели, амбициозни, решителни и през тази година ще можете да направите всичко онова, за което сте мечтали през последните няколко.

ВОДОЛЕЙ

О, това ще бъде една страхотна година! През март Сатурн ще помогне да затвърдите отношенията си с любимия човек, да надградите професионалния си живот и да отделяте достатъчно време за семейството си. През май мислите ви ще бъдат изцяло фокусирани върху любовта и секса, това е времето, в което ще си изясните какво искате всъщност. В края на годината ще бъдете благословени с много енергия и ще се превърнете в една нова и подобрена версия на себе си. 2020 г. поставя началото на тригодишен цикъл, който е повече от добър за вас, но няма да е лошо да държите очите си широко отворени. Планирайте пътуване с най-близките си приятели, гарантирано е, че ще се превърне в незабравим миг от вашата година. Най-важното, което трябва да направите, е да се подготвите за големи парични успехи в професионален план и да пропуснете хората с мания към съвършенството, като просто се съсредоточите върху това да запазите реалността в живота си.

РИБИ

В началото на 2020 г. ще бъдете фокусирани върху приятелството и любовта. Възможно е балансът между близките ви хора да се разминава, ваша е задачата да поправите това. Очаква се да го направите с помощта на няколко нови приятели, които ще срещнете съвсем случайно, така че се оглеждайте наоколо. Централният акцент на годината ще бъде върху вас и вашите цели, така че не забравяйте да отделите много време и за себе си. Имате склонността да виждате недостатъците на другите като нещо очарователно, но когато става дума за любовта, слепият оптимизъм няма да бъде от ваша полза. 2020-а ще ви помогне да научите този урок веднъж завинаги. Отстоявайте себе си. Ако нещо не се получава, не се страхувайте да го „изхвърлите" от живота си. Заедно с всичко това, очакват ви много купони, много настроение и наистина много голям успех в професионален план, така че не спирайте да давате всичко от себе си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA