Къде да пътуваме тази година? Астрологията има отговор!

Искате незабравимо и изпълнено с приключения пътуване, но нямате идея накъде да поемете? Звездите идват на помощ.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 януари 2020

Това, което присъства в списъците с новогодишни обещания на повечето хора, е желанието за пътуване. Искаме да сме в движение 24/7, да видим възможно най-много от света, да не спираме да впечатляваме с Instagram кадри и да можем да се похвалим с немалко авантюристични моменти. Ако планирате пътуване, но нямате идея в коя посока да бъде то, оказва се, че астрологията ще ни бъде от полза и в това отношение. Време е за пътешествия!

Нова година, ново щастие

ОВЕН – БИГ СЪР, КАЛИФОРНИЯ

Спиращи дъха гледки, поглед към океана от всеки ъгъл, ясно небе... за представителите на зодия Овен предстои една доста заета година, пълна с кариерно ориентирани моменти, така че е важно да отделите малко време за себе си, за да се свържете с природата. Това тихо, но същевременно оживено място е перфектната дестинация за тази цел.

Нова година, ново щастие

ТЕЛЕЦ – РИМ, ИТАЛИЯ

Тази година ще имате финансовата стабилност, за която сте мечтали в последните няколко, така че е време да планирате голяма екскурзия в чужбина. Вечният Рим е идеалната локация, която ще ви зарадва с много история, изкуство и архитектура. Има ли нужда изобщо да споменаваме прясната паста и безкрайните шопинг възможности?

Нова година, ново щастие

БЛИЗНАЦИ – СЕДОНА, АРИЗОНА

2020-а е времето за много личностни и духовни трансформации за вас, Близнаци! Да изберете дестинация, която отразява вътрешното ви порастване е ключът към това да бъдете успешни и в хармония в себе си. Седона е енергийна точка, която освен усещане за пустиня, ще ви достави и така желаната от вас тишина, която липсва в забързаното ви ежедневие.

Най-лесната маска за суха кожа, която можете да пробвате още днес

РАК – МОНРЕАЛ, КАНАДА

Цяла нова страна от вас излиза наяве през следващите 12 месеца. Определено сте в романтично настроение, така че защо да не опитате европейското парченце в северноамериканския пъзел, което носи името Монреал. Най-гъсто населеният град в Канада, разположен в провинцията Квебек е перфектното място за едно пътуване, изпълнено с култура и... моменти, които не предполагат напускане на хотелската стая.

Нова година, ново щастие

ЛЪВ – НЮ ЙОРК, САЩ

Искате да бъдете различни, искате да се чувствате във вихъра си и да пръскате енергия навсякъде. Разбираме ви, затова колкото и очаквано да изглежда това предложение, звездите съветват да се спрете на Голямата ябълка. Ню Йорк има от всичко по много, а обясненията няма да ни помогнат да ви убедим в противното, така че смело напред!

Нова година, ново щастие

ДЕВА – ЧИАНГ МАЙ, ТАЙЛАНД

2020-а ви прави по-дръзки, уверени и смели! Ако усещате, че разширявате съзнанието си и искате да откривате нови хоризонти, Чианг Май е вашето място. Посетете невероятните плажове и храмове през деня, а вечер не пропускайте да се присъедините в горещите купони с коктейл в ръка. Не е лоша идея и да вземете евтин полет до Ко Панган, където да участвате в истинско парти, което отбелязва пълнолунието. Да, няма грешка.

Нова година, ново щастие

ВЕЗНИ – САНТА ФЕ, НЮ МЕКСИКО

Балансът е вашето нещо. Тази година се фокусирате върху спечелването на повече пари и работното си положение, затова е добре да откриете място, където да отпочинете и да се чувствате като у дома си. Санта Фе е истинско удоволствие за очите, имайки предвид културното развитие на страната, която е изпълнена с музеи и места, където да опитате вкусните местни специалитети.

Нова година, ново щастие

СКОРПИОН – ДЪБЛИН,  ИРЛАНДИЯ

Тази година имате нужда да излезете от зоната си на комфорт и да се озовете в центъра на купона. Дъблин е перфектната точка в света, за да направите това. Вълнуващата, дива вечерна обстановка в града контрастира перфектно със средновековните катедрали и всички други архитектурни чудеса, които да балансират посещението ви в ирландската столица.

Диамантите са най-добрите приятели на жените, но какво не знаем за тях?

СТРЕЛЕЦ – ROAD TRIP ИЗ БЪЛГАРИЯ

Очаква се през следващите 12 месеца акцентът в живота ви да бъде поставен върху вашите цели и отговорности. Това обаче далеч не означава, че трябва да пренебрегвате свободното си време и да се затворите в офиса до тъмно. Направете обиколка на България. Има толкова много красиви места, които си заслужава да бъдат видяни, така че ще оставим всичко на въображението ви. 

Най-лесната маска за суха кожа, която можете да пробвате още днес

КОЗИРОГ – ПАРИЖ, ФРАНЦИЯ

Хей, Козирози! 2020 е перфектното време да се отдадете на авантюристичната страна от себе си, която се опитвате да подтиснете всячески. Пътувайте много, но задължително започнете от Париж - градът на светлините, любовта и вкусните десерти. Измежду невероятните вечери, на които ще се насладите, където и да сте, изкуството, архитектурата и лукса ще ви гарантират не само прекрасно изживяване, но и ще ви вдъхнат усещането, че можете да се справите с всичко.

Нова година, ново щастие

ВОДОЛЕЙ – ДЕНВЪР, КОЛОРАДО

Работите упорито върху себе си и се опитвате да се превърнете в най-добрата си версия, която познавате. Планините, духът и възможностите за дейности на открито, които Колорадо може да предложи, са идеалния вариант за пътешествие, което да споделите с любимия си човек, приятели и най-вече, със себе си, като останете за известно време насаме и да подредите приоритетите си.

Нова година, ново щастие

РИБИ – МАУИ, ХАВАЙ

Първата година от новото десетилетие за вас е времето да възприемете увереността си и това, че можете да се справите с много неща. Имате много енергия, която астрологията подсказва, че ще е добре да използвате на някой слънчев тропически плаж в Хавай. Нужда от допълнително описание? Кадрите казват достатъчно.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA