GRAZIA хороскоп: Сезонът на Водолей - време за успехи, сбъднати мечти и много любов

Звездите се произнесоха: Дойде времето, в което нещата ще се случват точно така, както сме си ги представяли, и то без особени усилия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 януари 2020

На 20 януари Слънцето преминава във фиксиран въздушен знак Водолей, освобождавайки ни от твърде сериозните, индустриални и прагматични вибрации в сезона на Козирозите. Даваме началото на един нов сезон, който поставя фокуса върху чувствата и връзките ни, в които ще оценим уникалността на човека до нас и ще имаме възможността да изразим неподправеното си истинско Аз! Близнаци, Везни и Водолей: този следващ месец е за вас! Телец, Лъв и Скорпион, може следващите 30 дни да ви се сторят прекалено натоварени, но ви уверяваме, че ще се справите. Сезонът на Водолеите е един от най-социалните периоди на годината, защото това е знакът на приятелството. Това е и най-ексцентричният знак, а хората, родени под него, са свободолюбиви и готови да изразят себе си във всеки един момент. Всички останали зодии ще бъдат съсредоточени най-вече върху приятелите си и близките си хора. Бързо ще осъзнаете, че това, което обичате най-много в тях, са техните странни таланти, хобита и навици.

08

Следващият месец е изключително ангажиран и прогресивен, ще видите положителната промяна в света, стига да отворите съзнанието си достатъчно широко, за да видите „голямата картина". Сезонът на Водолеите е свързан с екипната работа, така че е добре да запазите добрите си професионални взаимоотношения. Ако искате да стартирате нов проект, никога не е имало по-подходящо време да го направите. Дните, в които властва въздушния знак са чудесни за научаване на нови неща, общуване и логично мислене. Оставете вашите пристрастия настрана, откъснете се от емоциите си в миналото и бъдете обективни с всичко, което стигне до вас. Най-важното, което трябва да направите през остатъка от януари и в началото на февруари, е да се забавлявате. Това е времето, в което нещата ще се случват точно така, както сте си ги представяли, и то без особени усилия.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA