Зодиите, които превъзмогват разделите веднага

Раздялата не е нещо, с което всички се справят по еднакъв начин. Има зодии, за които животът продължава по-бързо, отколкото за други.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 януари 2020

Овенът е знак, известен със своите амбиции, усещане за приключение и непреклонна страст. Този, както и всички други огнени знаци от зодиака, са склонни да продължат напред без изобщо да обръщат поглед към миналото. Неслучайно разположението им като първи от всички 12, предполага приоритизирането на техните нужди. Ако те усетят, че са във връзка с някого, който ги кара да се чувстват зле, бързо разбират, че е дошло времето да продължат напред. 

Близнаците са хората, които са известна с това, че нямат проблем да се срещат с нови личности и да продължават бързо, дори току-що преживяли сърцераздирателно "сбогом". Представителите на този знак обичат да се движат от място на място, да се срещат с различни хора, за тях цялостното отдаване на един партньор не е никак лесна задача. Ако нещо не се получава и искат да го прекратят, те го правят, изживяват емоциите си за няколко дни и отново са готови да влязат в играта.

Родените под знака на Водолей са изключително лоялни към хората, които обичат. Това, което ги прави привързани към най-близките си, е фактът, че те имат нужда да бъдат обичани. В същото време обаче, те са хора, които малко или много не обичат да натоварват съзнанието си с излишни драми, затова са по-скоро склонни да обърнат гръб на всичко, за което са се трудили, отколкото да работят върху решението на даден проблем. 

От всички 12 знака, Раците и Скорпионите са тези, които са най-силно свързани със семейството, приятелите и партньорите си. Те са тези, за които емоциите имат голямо значение и понякога преопределят ходовете им. Разбира се, това е само астрологичната гледна точка. Каквото и да се случва в любовен план в момента, добре е да помним, че хората идват и си тръгват от живота ни с причина, която ние, в повечето случаи, осъзнаваме след години.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA