4-те зодии, които е напълно възможно да си кажат заветното "да" през 2020 г.

Вече стигнахме до извода, че ни очаква една много романтична година. За кои зодии тя ще бъде нещо повече от романтика?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 януари 2020

ТЕЛЕЦ: Скъпи представители на тази зодия, през 2020-а ви очакват много внезапни промени и изненади, които не само ще променят живота ви към по-добро, но и ще дадат тласък на щастието ви. Ако имате партньор, не е изключено до края на годината да се вречете във вярност един на друг. За необвързаните звездите казват, че е напълно възможно да срещнат човек, с когото да се почувстват комфортно и до 6 месеца да изпитат желание за дългосрочно обвързване. Единственият ни съвет е да не прибързвате със заключенията и големите решения.

ДЕВА: Деви, и вие, както и всички други земни знаци, ще се насочите към една практична, устойчива и изпълнена с емоции година. Енергията, която ще носите в себе си, със сигурност ще се хареса на околните, отдайте се на страстта и не пропускайте да влагате чувства в сегашната ви връзка, защото тя определено има потенциала да продължи доста дълго време.

СКОРПИОН: През новата година ще бъдете подвластни на Сатурн - планетата на структурата, както и на Плутон - планетата на трансформациите. Не е изключено да изживете тотална промяна в живота си и да започнете да виждате нещата по начин, различен от този, с който сте свикнали досега. Ако сте сингъл и искате да си намерите партньор, това е вашата година, а ако вече имате човек до себе си, смело напред, силата е във вашите ръце.

РИБИ: 2020 ще паметна година за вас, хора. Вие сте зодията, която има най-голяма възможност да сключи брак през новата година. Звездите са подредени така, че да изградите една здрава, любопитна, романтична (и много сексуална) връзка с партньора до вас, така че каквито и проблемите да срещнете по пътя, направете всичко възможно да ги разрешите, защото със сигурност имате бъдеще заедно. Хубаво бъдеще.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA