Какво очакваме през 2020-а? Филмът, албумът, изложбите...

Силвия Канин
Силвия Канин 31 януари 2020

Албумът
Вече почти четири години очакваме нова музика от Риана и може би, най-накрая, тази година ще можем да се радваме на албум от барбадоската дива. Изпълнителката, която е доказателство, че щеше да бъде мега успешна дори и да нямаше музикален талант, просто бивайки… себе си, от известно време, чрез постове в Instagram, гъделичка любопитството на феновете си. Говори се, че тавата ще е с реге звучене, но кой знае - Риана е всичко, но не и предвидима. Може пък любовта й с милиардера от Саудитска Арабия да повлияе на музикалната й кариера и да видим една по-романтична и ранима Рири. Дали тя има слаба страна…. всички се питаме това?

Филмът
След всички спекулации по въпроса кой ще е новият Джеймс Бонд… няма как това да не е най-чаканата лента за годината. За щастие или не, агент 007 отново ще бъде Даниел Крейг и ще го гледаме как разгромява лошите, докато е секси и много стилен от началото на април в киносалоните. Новият епизод за приключенията на британския таен агент се казва No Time To Die, но не това е най-вълнуващото. Разбира се, всички се питаме кой ще е изпълнителят на парчето към лентата. Съвсем скоро бе потвърдена информацията, че Ханс Зимер ще е композиторът на музиката към филма. Очакваме само да чуем парчето на Били Айлиш и да полудеем по идеята за следващото приключение на Джеймс Бонд!

Изложбите
От 25 февруари до 28 юли Париж ще впечатли всички влюбени в него и в модата с поредната прекрасна изложба, която този път показва творчеството на Кристиан Лобутен. Изложбата, която ще покаже някои от най-вълнуващите творения на дизайнера, ще се състои в  Palais de la Porte Dorée, мястото където Лобутен е нарисувал някои от първите си скици. За арт почитателите втората половина на годината също ще е вълнуващ момент, защото между 26 септември и 8 декември в Лондон ще се случи изложбата Marina Abramovic: After Life. Провокативната посланичка на модерното изкуство, от която може да очакваме всичко ще изпълни Royal Academy of Arts с пърформанси вдъхновени от идеята за живота и неговия край

Събитието
Колкото и да ни се иска най-голямото събитие за годината да е свързано с мода… не е така. Спортът ще владее 2020-а с най-очакваните летни Олимпийски игри в Токио. Те ще започнат на 24 юли и ще държат всички на крака до 9 август, когато ще е церемонията по закриването на най-мащабното спортно събитие. Очаква се в Олимпийските игри да се включат над 11000 атлета от над 206 държави, а общият брой на златните медали, които ще се раздадат от 24 юли до 9 август е точно 339. Любопитен факт е, че организаторите са призовали всички японци да върнат старите си мобилни телефони за вторични суровини. Именно добитите от тях метали в тях ще бъдат използвани за направата на медалите за победителите.

Знаем, че вече е февруари, но все още не можем да повярваме, че сме 2020-а! Да! Времето лети изключително бързо и точно заради този факт искаме да възбудим вашето любопитство към няколко събития, които изключително много вълнуват нашия екип...

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA