GRAZIA ХОРОСКОП: Какво ни очаква в първата седмица на февруари?

Подсказваме: Едно пълнолуние, което има позитивно влияние и много, много промени (също толкова позитивни).

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 февруари 2020

ОВЕН: Сега е време за мечтаното пътуване! Меркурий ви дава голям тласък да осъществите мечтите си, така че се заемете със задачата да направите това, което сте искали в последно време. Споделете своите мисли, чувства и мечти с всички хора, които ви носят късмет.

ТЕЛЕЦ: Меркурий влиза в зоната ви на приятелство и социализация, което ще ви вдъхнови да се свържете отново със стари приятели или дори да потърсите нови. Балансът между професионалния и личния ви живот е важен, затова се обградете с планове, места и хора, които ви карат да се чувствате като у дома си.

БЛИЗНАЦИ: Пробив, вдъхновение и истински успех на работното място – това ви очаква през тази седмица. Доверете се на интуицията си и вярвайте в себе си. Слушайте и говерете така, както умът ви диктува, защото другите няма да имат нужда от допълнително убеждение преди да ви последват във вашата посока.

РАК: Пътува ви се? Направете го. Ще искате да проучите творческите си наклонности и да правите неща в много нови посоки. Пълнолунието в Лъв спомага за паричен приток в края на седмицата, който ще гарантира финансово изобилие в рамките на целия месец, който няма да премине и без задължителната доза любов и романтика.

ЛЪВ: Готови сте да проведете няколко лични и дълбоки разговора, които сте отлагали дълго време. Вашето здраве и сексуален живот са в прекрасно състояние, така че използвайте увереността, блясъка, креативността и харизмата си, за да постигнете онова, което искате. Уикендът е времето, в което да предприемете дългоочаквана крачка.

ДЕВА: Изяснете се. С партньора си, с колегите си, с всички около вас. Има много неща, до които стои въпросителна, така че сега е времето да се освободите от всичко, което ви пречи да бъдете безупречни и във върховна форма. Меркурий ще предизвика любопитство към срещуположния пол - ако сте необвързани, нещата може да се променят още тази седмица.

06

ВЕЗНИ: Още в началото на седмицата Меркурий ви дава полезна насока за всичко, което може да подобри качеството ви на живот. Между 4 и 7 февруари се фокусирайте върху най-смислените си приятелски връзки, хората около вас има какво да ви кажат. Изслушайте ги и им покажете, че сте до тях.

СКОРПИОН: Пазете достойнството, самочувствието и харизмата си, но избягвайте перфекционизма и сравнението, моля! Тази седмица на преден план излиза кариерното ви развитие, ще се почувствате достатъчно силни и устремени да сбъднете  мечтите и плановете си в този сектор.

СТРЕЛЕЦ: Меркурий ви помага да общувате с хора, които трябва да ви чуят. Не обръщайте внимание на негативната енергия, която може да ви сполети. Усещате, че имате нужда от бягство за уикенда? Прави сте. Ако го направите, ще се почувствате спокойни, оптимистични и изпълнени с надежда, които със сигурност няма да са излишни през следващата седмица.

КОЗИРОГ: Ще чуете и разберете всичко, което не ви се казва директно. Имаме предвид не само евентуални драми, които се създават на работното място, но и езикът на тялото на хората около вас. Ако имате партньор до себе си, сега е моментът да му се отдадете напълно. Ако сте необвързани, сега е времето за събота и неделя, изпълнени със забавления без никакви задръжки и очаквания.

ВОДОЛЕЙ: Честит рожден ден, Водолеи! Подаръкът на Вселената за вас е финансов успех. Ще увеличите доходите си, но това не ви дава право да прекалявате с разходите и необмислените покупки. Пълнолунието в неделя със сигурност ще доведе до промените в любовния ви живот, на които сте се надявали.

РИБИ: Тази седмица ще впечатлите всички с думи. Ще говорите така, както никога досега, което ще направи добро впечатление на хората около вас. Пълнолунието, което споменахме безумно много пъти в по-горните редове, ще ви даде тласък да премахнете лошите си навици и да се ангажирате със стратегии, които помагат за цялостното ви здраве.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA