GRAZIA ХОРОСКОП: Свети Валентин = любов? Хмм...

Какво са ни подготвили звездите за този 14-и февруари? Отговорът е тук!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 февруари 2020

Празникът на влюбените е зад ъгъла. Готови сме да се посветим на романтични комедии, шоколади във форма на сърца, букети от червени рози и още куп други романтични и вълнуващи преживявания, които да ни отведат на седмото небе... Да, ама не. Мисля, че в последно време здравомислещите хора не отдават прекалено голямо значение на единствения ден в годината, в който се очаква да кажем „Обичам те!" и да правим изненади. Има обаче и хора, които просто обожават показността и на всяка цена ще залеят социалните мрежи с влюбени кадри, в които благодарят на „най-страхотното гадже", а две седмици по-късно вече са с друго също толкова „страхотно" гадже.

Истината е, че тази година периодът около Свети Валентин не е най-подходящият за провокирането на каквито и да било романтични отношения. Не искаме да всяваме стрес, но звездите диктуват, че не са изключени драми и скандали, които да развалят настроението, дори на най-оптимистично настроените сред вас. Ретроградният Меркурий започва на 16 февруари и ставайки дума за любовния аспект от живота ви, той може да донесе известна доза неприятни емоции, като не е изключено и бивша страст да се появи обратно в живота ви под някаква форма. Разбира се, от вас се изисква да стане ясно, че не изпитвате нищо към хората от миналото си и сте готови да продължите напред. Казано с други думи: ако успеете да задържите положението на любовния фронт сега, имате голям потенциал да продължите тези отношения в дългосроооочен план.

6853

Ако все пак отбелязвате 14-и февруари, това, което може да очаквате...

Представителите на зодия Овен ще се радват на романтична вечер вкъщи или дива нощ навън – каквото и да изберат обаче техният Свети Валентин изглежда страхотно. Телците биха се радвали на релаксираща СПА среща, а Близнаците ще се изправят пред приятни изненади. За Раците, Лъвовете и Девите празникът не се очертава да е емоционален в добрия смисъл на думата, но може би и за по-добро. За Везните нощта ще бъде пълна с екшън, ако се сещате какво имаме предвид (*намигване*). Стрелците ще прекарат най-добре 14-и февруари, ако се насладят на уютна вечер вкъщи. Козирозите и Водолеите трябва да планират празника си така, както искат, защото партньорите им може и да не го направят, за сметка на Рибите, които ще се радват на много подаръци и вкусна вечеря.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA