Какво ни очаква в последния ден на февруари?

Високосната година идва с един ден повече през февруари. Какво ще ни донесе той? Отговорът е 👇

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 февруари 2020

ОВЕН: Прекарайте допълнителния ден от февруари навън. Високосната година ви предизвиква да излезете от зоната си на комфорт (а.к.а. дома си). Ако сте във връзка, не пропускайте да се насладите на компанията на партньора си... поне няколко пъти.

ТЕЛЕЦ: Изненадайте себе си. Направете нещо, което не влиза в плановете ви по принцип – посещение на музей, изложба, концерт? В случай че прекарате вечерта навън и сте сингъл, не е изключено да се приберете вкъщи с някого, който има интерес към вас.

БЛИЗНАЦИ: Марс ще ви помогне да се концентрирате върху нуждите си в спалнята, които в последно време някак оставяте на заден план. Прекарайте деня с близките си приятели, имат нужда от вас, вие от тях – също.  

РАК: Работният ви график не позволява да отдадете нужното на връзката ви, което може да накара човека до вас да се почувства неприятно. Това, което e добре да направите, е една страхотна вечеря, за да покажете, че далеч не сте фокусирани само върху кариерното си развитие. Ако сте сингъл, изпратете съобщение на човек,  който не е ваш тип... защото може да се окаже, че дори не знаете как изглежда вашия „тип".

6352

ЛЪВ: Всичко е окей. Дори да не ви изглежда така, осъзнайте, че нещата се движат добре. 29-и февруари ще бъде денят, в който не трябва да позволите на абсолютно нищо да ви попречи да осъществите плановете си занапред.

ДЕВА: Марс е планетата на секса. Секс, секс, секс. Точно така, съботния ден преди началото на март за вас ще бъде паметен не заради друго, а заради фойерверките в спалнята, които просто трябва да разпалите. Междувременно, помислете за нещо, което винаги сте искали да направите, защото първите дни от март ще ви позволят то да се случи и то така, както винаги сте си го представяли.

ВЕЗНИ: Използвайте свободното си време, за да подредите ясно приоритетите си. Съвсем скоро ще ви се наложи да направите избор, за който не сте подготвени. Внимавайте с отношението си към хората, които обичате. Не е изключено да нараните някой, без изобщо да сте имали такова намерение.

СКОРПИОН: Не е изключено ваш познат да се завърне в живота ни. Ваша задача е да му покажете, че няма място в него. Колкото и да не ни се иска да го казваме, по-добре прекарайте уикенда в преосмисляне на целите си и хората, с които комуникирате, защото по време на ретроградния Меркурий, не всичко е такова, каквото изглежда, още повече когато става дума за хората.

455

СТРЕЛЕЦ: Венера ви подтиква да бъдете спонтанни. Без значение дали имате човек до себе си или не, просто трябва да се забавлявате. Не забравяйте обаче да погледнете отблизо и финансовото си състояние, възможно е да прекалите с разходите, докато приходите ви няма да бъдат толкова големи, колкото сте предполагали.

КОЗИРОГ: Време е за парти! Буквално. Сега е моментът да спрете да мислите за бившите си гаджета, за нещата, които не сте направили, а е трябвало, както и за всичко останало, което може да развали настроението ви. Денят предполага малко проблеми, но ще се справите с лекота.

ВОДОЛЕЙ: Помислете за работата си, за любовния си живот и за бъдещето си. Не казваме да се отдадете изцяло на размисли и равносметки, но Юпитер просто ще изисква от вас да бъдете подготвени за предстоящата ви конфронтация с човек, който не сте очаквали да се изправи срещу вас.

РИБИ: Очаквайте вълнуващи новини. Нещо, което дълго време сте планирали, най-накрая може да задвижи случването си. Не пренебрегвайте приятелите си заради глупави фактори. Парите, които сте получили тази седмица, са напълно заслужени, така че похарчете част от тях за онази чанта (или обувки/пуловер/дънки), която гледахте по витрините, но така и не видяхте в намаление.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA