GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 2-8 МАРТ

Очертава се една наистина страхотна седмица, която започва още днес!

ОВЕН: Ще намерите сигурeн начин да засилите финансовата си независимост. Вървете напред и се доверявайте на интуицията си за хората около вас. В повечето случаи тя не ви е лъгала, така е и сега.

ТЕЛЕЦ: Телци, Венера навлиза във вашия знак в сряда, което ще ви направи неустоими за всички около вас. Сега е времето да направите промяна в живота си, без значение дали става дума за прическата или жилището ви. Ако има нещо, което сте искали да постигнете, предприемете първата стъпка през тази седмица.

БЛИЗНАЦИ: Дойде времето да приключите с всички връзки, които просто не се получават и нямат място в живота си. Кариерното ви развитие тази седмица няма да се различава с абсолютно нищо от това досега - простата причина е, че са останали доста неща, които са неизказани.

РАК: Венера идва и при вас, Раци! Планетата ще освети зоната на приятелство в сряда, като е напълно възможно да размие линиите между любовници и приятели. Ще удовлетворите и социалните си нужди извън романтиката, така че съберете приятелите си и избягайте за уикенда. Ако ви се отдаде възможността да изследвате непознатото, бягайте право към нея!

ЛЪВ: Не забравяйте, че личните ви отношения определят вашите професионални резултати. Не позволявайте едното да влияе на другото, и обратното. Благодарение на връзката между Слънцето и Нептун, до края на седмицата ще изясните всичко в комуникацията си с партньора и ще се отдадете на уикенд, който няма да предполага напускане на спалнята.

ДЕВА: Просто привличате всички около вас. Може и да не ви е ясно как го правите, но просто се случва, така че използвайте момента, за да постигнете магически резултати. Всичко върви по план, избягвайте да прекарвате твърде много време в социалните мрежи. Личният ви живот е достатъчно интересен и вълнуващ.

52

ВЕЗНИ: В сряда ви очаква изключително смислен разговор с партньора ви. Имате нужда от него, за да изясните приоритетите си. Ако всичко върви по план, не пропускайте да го отбележите в леглото. Ако нещата не се получават така, както сте си ги представяли, значи не е било писано. 

СКОРПИОН: Любовта е във въздуха, Скорпиони! Тази седмица ще се убедите в клишираната теза, че противоположностите се привличат. Не забравяйте да бъдете оптимисти! Доверете се на собствената си стойност, сигурност и сила. Това ще ви е напълно достатъчно.

СТРЕЛЕЦ: Съсредоточете се върху детайлите. Венера ви помага да се концентрирате върху това как малките неща имат голямо значение в любовта. Време е да осмислите начина, по който възприемате човека до себе си, както и той вас. В четвъртък ви очаква интересно предложение, което може да ви се стори примамливо, но няма да е лошо да обмислите от всички възможни ъгли.

КОЗИРОГ: Юпитер ви помага да бъдете уверени и смели. Поемайте творчески рискове, защото ще ви се отплатят много, много скоро. Цяла седмица ще изглеждате и ще се чувствате прекрасно. Ако вярваме, че увереността е най-добрият афродизиак, то до началото на уикенда със сигурност няма да се налага да разчитате само на себе си за сексуалната си удовлетвореност.

ВОДОЛЕЙ: Обърнете внимание на хората и местата, които са близко до сърцето ви. Очаквайте голям напредък в професионалната ви реализация. За да се случи това, не прекалявайте с харченето на пари за ненужни неща. Всичко друго ще бъде страхотно!

РИБИ: Бъдете искрени, директни и точни. Споделете какво ви вълнува, не се притеснявайте да говорите за всичко, което имате наум. Това е единственият начин да привлечете правилните хора към себе си. Краят на седмицата предполага едно ново начало. Използвайте месеца на рождения си ден, за да направите онова, което винаги сте искали.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA