GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 9-15 МАРТ

Ако трябва да бъдем напълно честни, имало е и по-добри седмици от тази.

ОВЕН В началото на седмицата се уверете, че здравето ви е наред, за да може предстоящия ви рожден ден да мине по най-добрия възможен начин. В сряда стар приятел ще се свърже с вас, имайки предвид интересно предложение, което обаче може да ви навлече излишни главоболия. Ретроградният Меркурий вече е зад гърба ви и въпреки някои малки трудности, тази седмица се очертава да бъде страхотна!

ТЕЛЕЦ Пълнолунието в Дева в понеделник ще повиши увереността ви и ще ви вдъхнови да споделите своята история. Звучи страшно, но звездите са насреща. Меркурий се движи директно към вашето професионално развитие, така че сега е моментът да заблестите и да видите желаните резултати. Толкова е просто...

БЛИЗНАЦИ Позволете си да бъдете уязвими, ако се налага. Всички знаят, че сте силни, но тази седмица ще усетите емоции, които няма да можете да задържите за себе си. Междувременно, Меркурий ви предизвиква да разширите хоризонтите си, така че си купете нова книга. А защо не и билет за мечтана дестинация?

РАК Предстои да изследвате слабите си страни и веднъж завинаги да се заявите директно пред хората, които намирате за близки в живота си. Ракът е известен като емоционалния знак от зодиака, затова фокусът тази седмица няма да бъде само върху отношенията в леглото - колкото и страхотни да са те, няма как да разрешат проблемите между вас и партньора ви.

+563

ЛЪВ Помислете върху начина, по който подхождате към финансите си, за да постигнете желаните резултати. Възможно е да се наложи да направите компромис с някои аспекти от живота си за сметка на други, но помнете, че всичко се случва с причина. Помислете добре дали наистина сте затворили страницата от живота си, наречена „минало", защото може и да се окаже, че не е съвсем така.

ДЕВА Пълнолунието в понеделник е във ваша чест и ви вдъхновява да погледнете как искате да продължите живота си. Изразете своята интелигентност, любопитство, хумор и адаптивност, за да го направите по-бързо. Ще бъдете максимално здрави и организирани, а имайки предвид настоящата ситуация, това е всичко, от което имате нужда.

ВЕЗНИ Ако нещо ви пречи да бъдете най-добрата версия на себе си, просто му кажете „сбогом". Може да не е лесно, но е наложително. Меркурий ще даде тласък на увереността ви, което може да ви изиграе лоша шега, така че бъдете внимателни. Сингъл сте? Още тази вечер резервирайте маса за любимия си бар и се подгответе за флирт.

СКОРПИОН Отдадени сте на кауза, към която изпитвате силна страст. Емоционалният заряд ще ви движи, но и ще ви помогне да установите граници, които така или иначе, искате да поставите от много време. Обърнете внимание на семейството си, на човека до вас и на близките си приятели. До края на седмицата ще усетите нужда от почивка, така че защо не планирате едно свежо бягство за уикенда?

45623

СТРЕЛЕЦ Ако имате нужда от промяна в кариерата си, тя идва, така че бъдете фокусирани. В понеделник Меркурий се движи директно във вашия комуникационен сектор и ще ви помогне да възстановите вербалните и познавателните си качества, успоредно с любопитството и страстта, от които ще имате нужда, за да ги реализирате.

КОЗИРОГ Разширете зоната си на комфорт, независимо дали това означава да тръгнете на физическо или интелектуално „пътуване". Насладете се на живота! Ако сте били стресирани във връзка с финансовото ви положение, знайте, че най-лошото е зад гърба ви. Обърнете внимание и на любовния си живот, защото съвсем скоро ще усетите нуждата от човек до себе си.

ВОДОЛЕЙ Пълнолунието в Дева ви помага да видите къде сте склонни да се самосаботирате. Периодът е натоварен с интимност и сексапил, така че преследвайте удоволствията в живота си. Меркурий се настанява директно във Водолей още в понеделник, така че се сбогувайте с главоболието, депресията и нетипичните антисоциални чувства, които изпитвате напоследък.

РИБИ Готови ли сте за любов, Риби? Тази седмица ще ви покаже истинското значение на неписаното правило, че противоположностите се привличат. Интуицията ви е по-силна от всякога, така че помислете за начин как да се справите с всички сложни ситуации в живота. Когато седнете да го направите, а е добре това да се случи в четвъртък, ще осъзнаете, че всъщност всичко е много по-просто, отколкото изглежда.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA