GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 23-29 МАРТ

Започва страхотна седмица за Лъвовете и Водолеите! Ето какво очаква и всички останали...

23 март 2020

ОВЕН Бъдете сигурни, че тази седмица с лекота ще постигате наумените задачи и цели. Запазете веселия си дух и се опитайте да го предадете на околните.

ТЕЛЕЦ Всяко зло за добро – така са казали хората. Не бъдете песимисти и приемайте с лекота малките несполуки. Те са тук, за да ви научат на нещо. В петък си направете домашно СПА преживяване.

БЛИЗНАЦИ Иска ви се да направите много неща, но моментът е подходящ по-скоро да ги визуализирате и обмислите внимателно. Вложете енергията си в нещо полезно за дома.

РАК Емоциите ви са разбъркани и това ви кара на моменти да казвате неща, които може би не мислите. Медитацията и повдигащите духа филми и книги плачат за вашето внимание!

00

ЛЪВ Отпуснете се и гледайте по-позитивно на живота. Вашата роля винаги е била сериозна и отговорна, но е време да си дадете почивка. Тази седмица ще ви се отдават хобита като кулинария и спорт.

ДЕВА Имате нужда от разговор със стар приятел. Ще ви напомни за хубавите дни и ще се заредите с много позитивна енергия. Във вторник разчитайте единствено и само на себе си, това е ден, в който ще научите отговорите на някои личностни въпроси.

ВЕЗНИ Седмицата започва по-натоварено от очакваното, но вие можете да се справите с всичко, та даже и отгоре! Не се претоварвайте, за да не завършите с главоболие. Балансът е това, което ще се окаже от голяма полза в ежедневието.

СКОРПИОН Близките ви имат да ви кажат нещо и е време да го чуете. Егоизмът не води до нищо хубаво, когато е в големи дози. За да получавате, трябва и да давате.

00

СТРЕЛЕЦ ​​​​​​​Тази седмица е крайно време да започнете дълго отлагани ангажименти. Отметнете ги сега, за да се впуснете в нещо ново по нататък. Бъдете предпазливи и не се поддавайте на излишни манипулации.

КОЗИРОГ Наблегнете над здравословното хранете и течностите, за да се почувствате по-добре. Имате нужда от почивка, но не злоупотребявайте с лежането на дивана.

ВОДОЛЕЙ Седмицата започва и завършва добре за вас. Не се колебайте да позабавлявате.

РИБИ ​​​​​​​Уменията ви да разсъждавате трезво и да успокоявате хората са изключително важни за вас и околните. Използвайте ги с пълна сила и бъдете сигурни, че доброто ще ви се върне!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA