Да, зодията издава най-лошите ни качества!!

Питали сте се дали зодиакалните знаци имат нещо общо с лошите черти от характера ни? Отговорът, за съжаление, е ДА!

ОВЕН Вашата огнена природа просто ви предизвиква да бързате в отношенията си, в чувствата си, дори в работата ви. Може да бъде смущаващо за другите, когато те не се движат толкова бързо, колкото вие. Запомнете го!

ТЕЛЕЦ Фенове сте на крайната сметка. Когато нещо се случи, абсолютно категорично продължавате напред и не позволявате на себе си да изградите друго мнение. Тази способност може и да ви бъде полезна, но не всеки път е във ваш плюс.

БЛИЗНАЦИ Обичате да говорите за собствения си живот, но силно се интересувате от този на останалите, по-конкретно за любопитните неща, които се случват в него. Не казваме, че с всеки не е така, но при вас тези моменти май са твърде чести.

00

РАК Разбира се, умело можете да манипулирате ситуация, от която трябва да се измъкнете, но понякога притеснението ви изиграва лоша шега. Знаете отлично, че сте прекалено емоционални и рационални, затова подхождайте така. Или поне се опитайте.

ЛЪВ Драма, драма, драма, драма… Трудно можете да избягате от нея, но в повечето случаи виновниците да присъства в живота ви, сте самите вие. Използвайте творческите си умения и способности за аналогично мислене в друга посока.

ДЕВА Искате нещата да се случат така, както вие ги виждате. Не сте склонни да правите компромиси и дори да не спите няколко дни подред, на всяка цена ще осъществите това, което имате в главата си.

00

ВЕЗНИ Склонни сте да се впускате във връзки и приятелства без изобщо да сте наясно със себе си. Не е изключено да търсите любовта на живота си постоянно или да правите неща, които по един или друг начин не са типични за вас, но това е така, защото мислите прекалено много!

СКОРПИОН Обсебвате се от най-малките детайли и рядко обръщате внимание на цялата картина. Намерете баланса между личния и професионалния си живот. Може да е трудно, но ви се налага, ако искате да запазите разсъдъка си.

СТРЕЛЕЦ Нетърпеливи сте, често сте неорганизирани, а понякога и прекалено огнени. В спалнята това е страхотно, но в реалната среда е напълно възможно да изнервите хората около себе си, без дори да осъзнавате, че го правите.

00

КОЗИРОГ Склонни сте да мислите за работата си постоянно. Каквото и да се случва, където и да сте. Опитайте да погледнете настрани, поемете въздух и подходете рационално към личния си живот, който често пренебрегвате.

ВОДОЛЕЙ Понякога живеете в паралелна реалност. Обичате купоните, забавлението и всички приятни моменти, но когато стане дума за нещо сериозно, често избягвате темата и се държите като деца. Не сте… нали?

РИБИ Супер интуитивни сте, често дори и объркани. Не мислете и очаквайте най-лошото във всяка една ситуация и всеки един човек. Така никога няма да бъдете щастливи и доволни от живота си, а и от самите вас.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ЗОДИИТЕ, КОИТО СА НАЙ-ДОБРИ В СЕКСА

КЪДЕ ДА ПЪТУВАТЕ ТАЗИ ГОДИНА? АСТРОЛОГИЯТА ИМА ОТГОВОР!

3-ТЕ ЗОДИИ, ВИНАГИ ГОТОВИ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ В ЛЕГЛОТО

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA