СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 30 МАРТ - 5 АПРИЛ

Фокусирайте се върху спокойствието, организираността и аналитичното мислене, за да сте сигурни, че няма да направите грешна стъпка

ОВЕН Тази седмица всички погледи са насочени към вас. Готови сте да експериментирате и да поемате рискове, които най-вероятно ще ви се отблагодарят скоро. Не се страхувайте да опитате нови неща и не забравяйте да общувате с човека до себе си, защото той има нужда да го направите.

ТЕЛЕЦ Амбицията ви да бъдете успешни тази седмица излиза на преден план. Ще се опитате да се докажете и да насочите светлината на прожекторите към себе си, но в никакъв случай не го правете на всяка цена. Ако сте във връзка, сега е времето да изясните приоритетите си, а в случай че нещата просто не се получават, значи е дошло време да сложите край.

БЛИЗНАЦИ Бъдете иновативни, интелигентни и не спирайте да се развивате, дори да сте вкъщи по цял ден. Запишете се на интересен курс, гледайте нов филм, прочетете любопитна книга. Средата на седмицата е перфектното време да придобиете нови умения, които да използвате впоследствие. Голямата промяна е точно зад ъгъла!

street style

РАК Вкъщи сте постоянно и искате секс и разнообразие. Време е да експериментирате и да направите нещо вълнуващо, интересно и нетипично, не само по отношение на взаимоотношенията ви в леглото. Нуждаете се от близките си приятели, те от вас - също. Хей, всички са на един FaceTime разстояние! 

ЛЪВ Колебаете се дали човекът до вас е много, МНОГО добър приятел или любовта на живота ви. В началото на седмицата всички граници ви се струват размити. Това е така, защото трябва да помислите. Истината е, че можете да получите най-доброто от двата свята, стига да сте отворени към няколко малки настройки, които предстои да направите в живота си. 

ДЕВА Работете в полза на вашето физическо, емоционално и психическо здраве. Не позволявайте на паниката да вземе превес в ежедневието ви. Пийте сутрешното си кафе без новини и подхождайте сериозно към всичко, което предстои да направите тази седмица. Някой може да се опитва да привлече вниманието ви, но вие нямате интерес? С право.

street style

ВЕЗНИ Тази седмица ще бъдете изключително емоционални, разхвърляни и неорганизирани. Няма нищо страшно, защото хората около вас ще направят всичко, за да ви балансират. Имате усещане, че сегашният ви партньор не е този от мечтите ви? Опитайте се да проявите честност, разбиране и аналитично мислене. Приятелите ви са насреща, за да ви помогнат.

СКОРПИОН Използвате времето на социална изолация до последната свободна секунда. Чувствате се добре в уюта на дома си, правите нещата, които обичате и всичко е страхотно. Ами, насладете му се! Венера навлиза във вашия знак в средата на седмица и ще донесе в спалнята ви толкова интимност, страст и химия, колкото не сте си представяли до този момент.

СТРЕЛЕЦ Комуникация, комуникация, комуникация! Отдава ви се лесно, но не и тази седмица. Опитайте се да бъдете пределно ясни с колегите си, с приятелите си и с човека до вас. Предстои да приветствате огромен прилив на енергия, така че четвъртък е денят, в който напълно спокойно да отметнете голяма част от ангажиментите, за които дори не сте искали да помисляте досега. 

street style

КОЗИРОГ Винаги сте в търсене на финансова стабилност и независимост. Сега я имате, така че бъдете внимателни. Венера идва в петък, за да ви напомни, че е крайно време да спрете да оставяте любовта на заден план в живота си. Сега няма много възможности за срещи с потенциалната голяма любов, но никога не знаете кой може да ви отвори вратата на блока или да се появи в предложенията за последване в социалните мрежи. Оглеждайте се! 

ВОДОЛЕЙ Ентусиазъм, енергия, сексапил, безстрашие - последните дни на март са вашето време! Действайте в посока осъществяване на дългосрочните си цели, защото нещата ще се случват по най-добрия възможен начин. Използвайте креативността си, за да внесете и нужното разнообразие в живота си. Карантината няма да е толкова трудна, ако се опитате да бъдете оригинални, а вие го можете на 100%. 

РИБИ Дойде времето да се сбогувате с лошите си навици. Може досега да е било трудно, но Венера ще ви помогне да го направите, заедно с емоционалния прилив, който ще донесе със себе си. Ще поискате романтика и страст, това е напълно нормално. Престанете да се вдълбавате в детайли и се пригответе за супер седмица и още по-супер уикенд!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA