HOME OFFICE РУТИНА... СПОРЕД ЗОДИЯТА

Искате да организирате времето си по най-добрия възможен начин? Астрологията идва на помощ!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 април 2020

ОВЕН: Правете чести прекъсвания, за да презареждате.

Представителите на тази зодия сте известни с безкрайната си енергия, но ако работите от вкъщи, особено пред компютър, е изключително лесно да се заседите и да се окажете погълнати от работния процес, че да забравите да се движите и дори да ядете. На всеки 30-40 минути ставайте, разхождайте се за няколко минути или правете нещо друго, за да се концентрирате и вдъхновите максимално.

ТЕЛЕЦ: Освежете работното си място.

Трудолюбиви сте, но в същото време имате нужда от определени фактори, за да работите максимално добре. Запалете ароматна свещ, сложете ваза свежи цветя, украсете работното си място. Когато сте в добро настроение, няма как това да не се отрази положително и на работните ви качества, които имате. Просто е необходимо да блеснат!

БЛИЗНАЦИ: Опитайте се да запазите комуникацията.

Знаем, че обичате да говорите и се интересувате от живота на другите и какво се случва с тях в момента, така че използвайте свободното си време, за да се чуете с колегите и приятелите си, които няма как да видите на живо. Връзката помежду ви ще заздрави отношенията ви и занапред.

00

РАК: Опитайте нещо различно.

Звучи доста примамливо да привлачите лаптопа със себе си до леглото и цял ден да не излезете от него, но колкото и да обичате рутината си, разнообразете ежедневието си, направете нещо различно, нещо цветно, нещо необичайно. Нямаме предвид да е секс във виртуалната обедна почивка, но ако искате, защо пък не?

ЛЪВ: Работете от вкъщи, но изглеждайте страхотно.

Започнете деня и се пригответе така, сякаш отивате на работа. Естествено, че няма нужда да слагате високи токчета и да се гримирате като за твърде официална среща, но ако свалите пижамата и освежите косата си малко, ще се почувствате като в офиса, но просто ще сте в уюта на дома си.

ДЕВА: Вземайте въздух по-често.

Не забравяйте,  че сте земен знак и за вас природата е изключително важна движеща сила. Излезте за обяд на терасата или двора си, вземете глътка свеж въздух и преоткрийте удоволствията от това да работите на открито, когато време го позволява, разбира се.

00

ВЕЗНИ: Знаем, че обичате сладко. Не го избягвайте.

Хапнете нещо, което ще ви донесе енергия и ще ви направи организирани. Може да е плод или пък шоколад, няма значение. Имате нужда от освежаване и ако го намирате в сладкото, не виждаме за нужно да се ограничавате от това удоволствие.

СКОРПИОН: Самодисциплинирайте се, когато е възможно.

Вие сте един от знаците, които най-много обичат да държат контрола в ръцете си. Дори за вас това може да се окаже трудна задача в етап на home office работа. Ограничете всички фактори, които ви пречат, за да свършите работата си навреме и след това да се отдадете на любимите си удоволствия.

СТРЕЛЕЦ: Социални мрежи + кафе. Да, точно така!

Мислите за много неща и вече не ви се стои вкъщи, искате да пътувате и да срещате различни хора. Единственият вариант да го направите в момента е чрез социалните мрежи. Ако не прекарвате достатъчно време в тях, разведрете се, като проверите какво прави най-добрата ви приятелка … или бившето ви гадже. Кафето също е страхотна компания.

00

КОЗИРОГ: Не прекалявайте с работата.

Козирози, известни сте с това, че сте отдадени прекалено много на работата си. Вземайте почивка, бъдете наясно, че никой няма да ви смъмри, ако сте забавите с 3 минути да свършите нещо, което се е очаквало от вас. Забавлявайте се, докато сте вкъщи. Намерете баланса!

ВОДОЛЕЙ: Тренирайте, вместо да се чудите какво да правите.

Окей, признаваме, че е страхотно да започнете деня си с Netflix, но защо не пробвате с тренировка? Имате доста енергия в себе си, която просто трябва да изразходите, а седейки на стола цял ден, това няма как да се случи. Така ще бъдете и крачка напред спрямо всички останали, които след края на карантината ще са с +5 кг.

РИБИ: Четете и медитирайте.

Спокойни сте, уравновесени сте, но продължителната карантина ви хвана абсолютно неподготвени. Имате нужда от разнообразие, звездите съветват да го направите, като включите книги и медитация в ежедневието си. Тези иначе духовни и изобразителни практики ви гарантират нужния баланс между работните задължения и продължителното стоене в правене на нищо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ТРИТЕ ЗОДИИ, КОИТО ВИНАГИ СА ГОТОВИ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ В ЛЕГЛОТО

ДА, ЗОДИЯТА ИЗДАВА НАЙ-ЛОШИТЕ НИ КАЧЕСТВА!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA