Секс тайните, които трябва да знаете!

Споделяме с вас няколко изключително прости съвета, които гарантират различно ниво на интимност и забавление.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 април 2020

1. КОМУНИКАЦИЯ? КОМУНИКАЦИЯ! Правени са много изследвания, които сочат, че добрата комуникация е ключов фактор за по-добрия секс. Спокойно, това не означава непременно, че трябва да говорите мръсни неща. Говорете за това, което харесвате или не харесвате, бъдете открити, защото иначе нещата няма как да се получат по начина, по който сте си ги представяли. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗВЕЗДНИТЕ СЕКС ИГРАЧКИ НА БИОНСЕ И КЕЙТ МОС...

wow

2. УВЕРЕНОСТ? УВЕРЕНОСТ! В проучване, публикувано в Journal of Sex Research преди няколко години, експерти стигат до извода, че измежду 40 000 изследвани двойки, две трети от тях са били сексуално удовлетворени, защото не се притесняват да говорят за неудобните моменти и подхождат уверено към всичко, което се случва под завивките. Истината е, че сексът е поредната област от живота, в която не трябва да приемаме всичко твърде сериозно. Освен безопасността, разбира се.

ВИЖТЕ И ... НАЙ-ДОБРИТЕ ЗОДИИ В СЕКСА

sex

3. СПОНТАННОСТ? СПОНТАННОСТ! Колкото и страхотен да е сексът, ако не разнообразявате нещата, с течение на времето той ще стане монотонен, а това веднага води до... скука. Направете нещо различно, бъдете изобретателни и иновативни, докато стигат желанията и границите на самосъзнанието ви. Пробването на нови неща е ключът към поддържането на огъня.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ ЗА СЕКС

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA