GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 13-19 АПРИЛ

Не казваме често, че сме на прага на страхотна седмица, но тази наистина е такава!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 април 2020

ОВЕН Радарът ви улавя професионален успех, огън в спалнята, силна амбиция и безспирно вдъхновение. В началото на седмицата отделете време за себе си, помислете какво искате и разработете стратегии, които да ви отведат до желаната крайна точка. Тя, сама по себе си, ще ви донесе голяма финансова независимост. 

ТЕЛЕЦ Луната в Козирог ще ви накара да осъзнаете няколко неща. Ще се мотивирате да дадете още по-добри резултати от тези, които имате сега и рожденият ви месец ще стартира повече от успешно. Бъдете лоялни, последователни, състрадателни и няма как да направите грешна стъпка.

БЛИЗНАЦИ Дойде време да обърнете внимание на чувствата си. Без значение какво се случва в живота ви, до края на седмицата ще имате ясна представа за бъдещето си с човека до вас. Започнете да мислите в дългосрочен план. Не се вглъбявайте в амбициите си и не пренебрегвайте приятелите си. 

00

РАК Как ви звучи романтично начало на седмицата? Никога не сте вярвали, че имате възможност за връзка със знак, твърде далеч от характеристиките на вашия? Помислете пак. Обвързани сте? Направете всичко, за да запазите отношенията си възможно най-дълготрайно. Имате бъдеще, достатъчно е да положите малки усилия. 

ЛЪВ Фокусът ви тази седмица е поставен изцяло върху кариерата. Поемайте рискове, за да успеете да осъществите мечтите си. Изградените ви навици ще ви помогнат да се приближите към успеха, но не забравяйте и хората, които ви подкрепят. Има някой, който се нуждае от вас, дори да не го осъзнава.

ДЕВА Уверени сте, винаги сте били сигурни в своята собствена невероятност и величие. Инвестирайте в себе си! Запишете се в онлайн курс, гледайте филми, поглезете се със СПА процедури. След края на карантината ще имате нужда от повече сили, така че сега е времето да помислите за разума и тялото си си.

00

ВЕЗНИ Готови сте да говорите. Луната в Козирог ще ви помогне да изчистите образа на картината в съзнанието ви. Коментирайте открито чувствата ви и нивото на интимност с човека до вас. Повече от наложително е да го направите. Всичко останало изглежда страхотно! 

СКОРПИОН Винаги сте искали ясна, точна и двупосочна комуникация. Добре, но защо не го правихте досега? Тази седмица ще ви даде възможност да изразите себе си, да оставите в миналото връзките си, които не работят и да продължите напред с такава увереност, че всички около вас да ви завидят. 

СТРЕЛЕЦ В това трудно време е добре да помислите за финансовото си състояние и да осъзнаете до колко можете да си позволите да правите ненужни и недобре обмислени разходи. Помислете какво работи за вас и се придържайте към тази рутина. Това е единственият ви начин за позитивен изход от ситуацията.

КОЗИРОГ Винаги сте били смели и категорични, но ето че в средата на тази седмица усещате, че сте готови да се откажете. Това може да ви направи уязвими, но и ще ви покаже, че мястото, което сте си избрали в света, е правилното. Имате обаче нужда да помислите дали се чувствате щастливи в него. Отговорът може и да ви изненада.

00

ВОДОЛЕЙ Не позволявайте на амбицията да провали плановете ви. Няма лошо да сте наясно какво точно искате, но не забравяйте, че това може да ви изиграе лоша шега, ако не знаете как да действате самостоятелно за осъществяването му. Седмицата ви ще е прекрасна, споделете време със семейството си за празниците. 

РИБИ ​Комуникационните ви умения ще ви помогнат да обърнете внимание на детайлите, да слушате хората около вас и да направите нужното за любимите си близки. Карантината може да не се отразява напълно добре на взаимоотношенията с партньора ви. Ваша отговорност е да поправите това.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA