GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 27 АПРИЛ - 3 МАЙ

Обърнете внимание на малките и истински важни неща в живота ви, за да имате една страхотна седмица.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 април 2020

ОВЕН Погледнете живота си и помислете за промените, които бихте искали да направите в него. Погрижете се за себе си, "спрете" света за момент, останалите ще разберат защо е важно. Или поне тези, които са наистина близки и откровени спрямо вас.

ТЕЛЕЦ Време е да покажете на света колко сте умни, талантливи и впечатляващи. Постоянно сте с такова усещане за себе си и това по принцип ви играе лоша шега, но не и в последната седмица на април. Междувременно, преосмислете всичко, което се случва на любовния фронт. Дали имате нужда от излишна драма?

БЛИЗНАЦИ Социалното дистанциране ви се отразява по всякакъв друг начин, но не и добре. Това е нормално, но, за Бога, спрете да се чувствате като най-интересните и можещите в света. Обърнете внимание на това, което наистина умеете да правите и насочете вниманието си там. Останалото е загуба на време и енергия.

кая гербер

РАК Най-накрая имате точните думи за толкова много неща. Обърнете внимание на близките си приятели и поговорете с тях за всичко, за което не ви е оставало време досега. Бъдете коректни, аналитични, цветни и всичко ще е наред. А, да, вие вече сте такива.

ЛЪВ В кръвта ви е заложено да обичате вниманието, насочено към вас. За да го получите тази седмица обаче, ще трябва да се потрудите както в професионален, така и в личен план. Как можете да се справите с всичко? Като говорите с когото трябва! Умеете го, така или иначе.

ДЕВА​​​​​​​ Рядко позволявате на емоциите си да завладеят главата ви, но тази седмица те ще го направят, дори без да ви попитат. Бъдете внимателни и прагматични спрямо любимия си човек. Голяма част от проблемите във връзката ви започват от вас. Сингъл сте? Регистрацията в Tinder никога не е носила със себе си по-голяма възможност за успех...

кая гербер

ВЕЗНИ​​​​​​​ Уикендът ви ще бъде наистина магичен и изпълнен с много преоткрити интимност и сексуалност. За да стигнете до него, ще минете през една спокойна, лежерна и сравнително късметлийска седмица. Тази седмица сте в неутралната зона и това за вас е напълно окей вариант. Нали?

СКОРПИОН Винаги сте в търсене на финансова независимост? Не забравяйте, че някои хора нямат дори това, с което вие разполагате в момента. Фокусирайте се върху романтичните си отношения с човека до вас и поне веднъж оставете на заден план компромисите, които правите, за да добавите малко $$$ в сметката си.

СТРЕЛЕЦ Обърнете внимание на малките неща. Започвате седмицата с изключително вдъхновение, ваша е отговорността да го запазите до края и да ви донесе успех. Истината е в детайлите. От вас се изисква само да откриете и откроите правилните такива. Трудно е? Не забравяйте, че няма нужда постоянно да действате сами.

КОЗИРОГ Тази седмица Меркурий ви прави по-уверени и креативни, от когато и да било напоследък. Способността ви за решаване на проблеми никога не е била ваш голям плюс, но сега със сигурност ще откриете правилните начини да се справите с всичко, което ви притеснява. Благодарете на Меркурий и Венера!

кая гербер

ВОДОЛЕЙ ГОВОРЕТЕ! Може да не е лесно, но комуникацията тази седмица ще е вашият водещ ключ към успеха - твърдение, валидно както за онзи работен ангажимент, който отлагате до последно, така и за фантазиите в спалнята, които уикендът ще ви подтикне да осъществите. Да, дори най-смелите от тях.

РИБИ И тази седмица сте завладяни изцяло от романтичните комуникации в живота ви. Помнете, че химията между вас и партньора ви има нужда да бъде поддържана, а вие обичате да поемате инициативата. Друг съвет от звездите? Спрете да прекарвате прекалено много време, вглъбени в екрана на смартфона си. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA