Ретроградният Сатурн ще повлияе най-силно на тези 3 зодии

Спрете паниката, още преди да е стигнала до вас. Периодът ще бъде хубав, а за тези 3 зодии, още повече...

Сатурн е планетата на кармата, отговорността и границите в живота. Тя е свързана най-вече с безусловната любов и личната оценка на нашите цели и възможности. Ретроградният ѝ период започна на 11 май и ще продължи до... 29 септември. Това обаче, изобщо не е повод за паника, даже напротив. Въздействието на ретрограда зависи от това къде се намира могъщата планета във вашите натални карти. Това са трите знака, които ще бъдат най-силно повлияни (в положителен аспект, естествено)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ТЕЛЕЦ Ретроградният Сатурн ще ви донесе само позитивни емоции, тъй като постепенно ви тласка да откриете своята страст. Това ще бъде период на трансформация и ще ви помогне да се доближите максимално до професионалните си цели. Независимо дали става въпрос за голяма промяна в посоката на кариерата ви или много необходима промяна в личния ви живот, ретроградният Сатурн ще ви помогне да се освободите от стария багаж и да започнете отново. Винаги сте го искали!

021

ЛЪВ Ретроградният период за вас ще хвърли повече светлина върху намирането на баланс и стабилност в живота ви, особено когато става дума за отношенията с близките ви хора. Ще усетите нужда да се освободите от нещата, които не ви помагат да се развивате. Именно това ще бъде първата ви крачка към това да постигнете най-добрата версия на себе си. Не забравяйте, че това да се поставите на първо място от време на време, не е егоистично, а от съществено значение.

СКОРПИOН Сатурн идва, за да ви помогне да се съсредоточите върху по-добрата комуникация. Надграждането на вашите комуникационни умения е необходимо, за да се съсредоточите върху това, което очаквате от хората, с които работите, живеете или споделяте легло. По време на ретрограда ще разберете, че е важно да изразите мнението си, особено когато се отнася до вашето благосъстояние. Сега е времето да разрешите абсолютно всички проблеми, които имате с близките и приятелите си. Оставете ги зад гърба си и смело напред!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA