GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 18-24 МАЙ

Любовта е във въздуха, интересните възможности и разговори - също. Ето какво ни очаква тази седмица...

ОВЕН Мислете, изслушвайте останалите и говорете, преди да се впускате в заключения. Имате нужда да подобрите комуникационните си умения, така че работете в тази посока. Сезонът на Близнаците започва скоро и ще ви даде възможността да бъдете по-открити и честни от всякога.

ТЕЛЕЦ Парите винаги са били важни за вас, така че не ги игнорирайте и сега. Така или иначе, няма как да го направите, защото ви очаква период, в който ще мислите главно за финансовата си независимост и това до колко тя ви е необходима, за да бъдете щастливи. Помислете дали отговорът вече не ви е ясен. 

БЛИЗНАЦИ Започва вашият период! Дните на любопитност, хумор и интелигентност напълно естествено ще ви накарат да се почувствате в свои води, а пълнолунието в знака ви в Петък дава възможност да изчистите приоритетите си и да споделите желанията си за бъдещето. 

РАК В сряда ще се почувствате готови да разкарате хора от живота си, които нямат място в него. Да, и вие знаете кои са те. Междувременно, отделете време за приятелите си и човека до вас, защото с тяхна помощ можете да се почувствате страхотно. Добри приятели сте, покажете го. 

GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 18-24 МАЙ

ЛЪВ Получавате ли това, което давате? Въпрос, на който просто трябва да си отговорите, за да сте сигурни, че не се самозаблуждавате. Говорете с колегите си, обменете идеи и мнения - трябва да се разнообразявате, дори когато става дума за мислите в главата ви.

ДЕВА Бъдете безстрашни и конкретни спрямо това, което искате, и слушайте интуицията си, за да го постигнете. Сега е времето да преследвате професионалните си мечти. Интересен разговор в четвъртък може да ви предостави това, което виждате като свое бъдеще.

ВЕЗНИ Може да прозвучи странно, но Сатурн иска да се развивате. Изгледайте документален филм, прочетете книга или пък започнете с изучаването на нов език. Каквото и да се опитате да придобиете като умение, то ще ви бъде от полза. При това, голяма!

654

СКОРПИОН Смятате ли, че лъжите са начина да споделите намеренията си на останалите? Поговорете с когото трябва, за да изчистите евентуални неясноти и да можете да се насладите на любопитен уикенд, какъвто очаквате от доста време насам.

СТРЕЛЕЦ Любовта е във въздуха, буквално! Или поне за вас. Колкото и трудно да се е отразила социалната изолация на връзката ви, пригответе се да възобновите романтиката и да бъдете щастливи. Ако все още не сте открили сродната си душа, запомнете много добре, че противоположностите се привличат.

354

КОЗИРОГ Преосмислете здравословните си навици и това дали те наистина ви се отразяват добре. Новолунието в петък е времето, в което да се амбицирате и да осъществите целите си. Наясно сте с тях, така че давайте смело.  

ВОДОЛЕЙ Звездите искат да спрете с желанието си за перфекционизъм. Помислете за автентичността и отдадеността, която влагате във всичко, което правите. Притежавате нужните самочувствие и харизма, така че няма нужда непрекъснато да се чудите какво мислят останалите за вас.

РИБИ Говорете, говорете, говорете! Новолунието в петък ви дава възможност да споделите всички мисли и намерения, които преди това сте се страхували да изкажете на глас. Човекът до вас е сред първите, към които трябва да се обърнете, но може и да не е този, който ще ви даде най-правилния съвет.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA