GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 18-24 МАЙ

Любовта е във въздуха, интересните възможности и разговори - също. Ето какво ни очаква тази седмица...

ОВЕН Мислете, изслушвайте останалите и говорете, преди да се впускате в заключения. Имате нужда да подобрите комуникационните си умения, така че работете в тази посока. Сезонът на Близнаците започва скоро и ще ви даде възможността да бъдете по-открити и честни от всякога.

ТЕЛЕЦ Парите винаги са били важни за вас, така че не ги игнорирайте и сега. Така или иначе, няма как да го направите, защото ви очаква период, в който ще мислите главно за финансовата си независимост и това до колко тя ви е необходима, за да бъдете щастливи. Помислете дали отговорът вече не ви е ясен. 

БЛИЗНАЦИ Започва вашият период! Дните на любопитност, хумор и интелигентност напълно естествено ще ви накарат да се почувствате в свои води, а пълнолунието в знака ви в Петък дава възможност да изчистите приоритетите си и да споделите желанията си за бъдещето. 

РАК В сряда ще се почувствате готови да разкарате хора от живота си, които нямат място в него. Да, и вие знаете кои са те. Междувременно, отделете време за приятелите си и човека до вас, защото с тяхна помощ можете да се почувствате страхотно. Добри приятели сте, покажете го. 

76

ЛЪВ Получавате ли това, което давате? Въпрос, на който просто трябва да си отговорите, за да сте сигурни, че не се самозаблуждавате. Говорете с колегите си, обменете идеи и мнения - трябва да се разнообразявате, дори когато става дума за мислите в главата ви.

ДЕВА Бъдете безстрашни и конкретни спрямо това, което искате, и слушайте интуицията си, за да го постигнете. Сега е времето да преследвате професионалните си мечти. Интересен разговор в четвъртък може да ви предостави това, което виждате като свое бъдеще.

ВЕЗНИ Може да прозвучи странно, но Сатурн иска да се развивате. Изгледайте документален филм, прочетете книга или пък започнете с изучаването на нов език. Каквото и да се опитате да придобиете като умение, то ще ви бъде от полза. При това, голяма!

654

СКОРПИОН Смятате ли, че лъжите са начина да споделите намеренията си на останалите? Поговорете с когото трябва, за да изчистите евентуални неясноти и да можете да се насладите на любопитен уикенд, какъвто очаквате от доста време насам.

СТРЕЛЕЦ Любовта е във въздуха, буквално! Или поне за вас. Колкото и трудно да се е отразила социалната изолация на връзката ви, пригответе се да възобновите романтиката и да бъдете щастливи. Ако все още не сте открили сродната си душа, запомнете много добре, че противоположностите се привличат.

354

КОЗИРОГ Преосмислете здравословните си навици и това дали те наистина ви се отразяват добре. Новолунието в петък е времето, в което да се амбицирате и да осъществите целите си. Наясно сте с тях, така че давайте смело.  

ВОДОЛЕЙ Звездите искат да спрете с желанието си за перфекционизъм. Помислете за автентичността и отдадеността, която влагате във всичко, което правите. Притежавате нужните самочувствие и харизма, така че няма нужда непрекъснато да се чудите какво мислят останалите за вас.

РИБИ Говорете, говорете, говорете! Новолунието в петък ви дава възможност да споделите всички мисли и намерения, които преди това сте се страхували да изкажете на глас. Човекът до вас е сред първите, към които трябва да се обърнете, но може и да не е този, който ще ви даде най-правилния съвет.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA