Delta Planet Mall отваря врати по-безопасен и по-красив от преди

Търговският център предлага условия на пълна безопасност за всички посетители.

От днес Delta Planet Mall е готов да посрещне всички свои посетители в условията на стриктни мерки за безопасност. Допълнителни обозначения на територията на целия търговски център регулират спазването на безопасна дистанция, а на всеки вход са инсталирани автоматични диспенсери с медицински професионален дезинфектант. Съоръженията са със сензор и са предвидени за безконтактно почистване на ръцете. Разположени са на паркинг входовете, както и на пешеходните входове откъм булевард „Република" и булевард „Сливница". Диспенсери с медицински професионален дезинфектант са поставени и във всички санитарни помещения в Delta Planet Mall. На всеки час се извършва извънредно дезинфекциране на бутоните в асансьорите, ръкохватките на ескалаторите, общите части в търговския център.

75

Delta Planet Mall е и по-красив от преди. Magic Tree ще посрещне посетителите на търговския център с впечатляваща пищна лятна декорация, изработена от Луиза Мардик-Георгиева и нейния екип от емблематичната за Варна Градина Мимоза. Професионалистите от D&G Electro Group достигнаха височините на най-високата интериорна атракция във Варна с лекота. Оригинална цветна рамка, разположена на партерния етаж, ще запечата щастливите моменти от връщането ни към нормалното ежедневие.

4

Още през първата седмица след своето откриване Delta Planet Mall раздава награди за своите посетители. Всеки, публикувал снимка с цветното Magic Tree има шанс да спечели Gift Card на стойност 200 лева. Пазарувалите пък на стойност 20 лева ще могат събират стикери и за всеки 5 събрани да се приберат с ваучер за такси – подарък от Delta Planet Mall или да се възползват от услугата външно почистване на лек автомобил в автомивка Forsаgе на ниво -1.  

Работното време на търговския център е от 11 до 20 часа. Супермаркет Billa ще обслужва своите клиенти от 8 до 21 часа.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA